Search:

Type: Posts; User: Magz

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: Conversion script

    by Magz
    Replies
    1
    Views
    722

    Conversion script

    I note that the thread for the conversion script for ibproarcade to V3arcade hasnt been updated for a while.

    Is it still compatible for the latest version of vbulletin, ie 4.1.5?

    Thanks
  2. Replies
    5
    Views
    1,436

    This issue for me at least has now been resolved....

    This issue for me at least has now been resolved.

    Vbulletin released another patch for vbulletin : 4.1.0 PL2.

    Simply applying this patch returns both Dynamics and the Links Directory to normal...
  3. Replies
    5
    Views
    1,436

    same here on Latest vb 4.1 Edit: This issue is...

    same here on Latest vb 4.1

    Edit: This issue is also prevalent within the Links directory as well, resulting in page not found
  4. Replies
    12
    Views
    6,936

    Thank you Brian, Reuploading the files Indeed...

    Thank you Brian, Reuploading the files Indeed Resolved my Issue.

    Thank You.
  5. Replies
    12
    Views
    6,936

    Im trying to embed the video using the default...

    Im trying to embed the video using the default tool bar method
  6. Replies
    12
    Views
    6,936

    Anyone have any ideas?

    Anyone have any ideas?
  7. Replies
    12
    Views
    6,936

    Add Video BB Code Not Working

    I guess I'm missing something, but,

    When I try and add a video using the editor, only the link shows, and not the video.

    Works fine everywhere else, other than in dynamics.
  8. Replies
    1
    Views
    938

    Problem solved :) The site was off line lol

    Problem solved :)

    The site was off line lol
  9. Replies
    1
    Views
    938

    Error | Web Site Here

    Hi

    Ive just tried adding a new site to my directory, but when i enter the url and category, and press continue, the site appears not to validate.

    On the listing, I see

    Error | Site Name...
  10. Replies
    11
    Views
    2,022

    im having similar issues reported here ...

    im having similar issues reported here

    http://www.vbadvanced.com/forum/showthread.php?t=41817
  11. Replies
    3
    Views
    2,949

    Ok, still trying to get this working again I...

    Ok, still trying to get this working again

    I have double checked all options, forum path ect, but what appears to be happening, is that the links directory is being stripped forum the url

    If i...
  12. Replies
    3
    Views
    2,949

    Invalid forum specified

    Hmm

    All was working great, until....

    I upgraded to vbulletin 4.08. Now all i get is Invalid forum specified.

    Now, heres the odd, thing, I turned of the links directory, so it was only...
  13. Thread: Link menus

    by Magz
    Replies
    4
    Views
    1,663

    HI Brian, No, not done anything to those...

    HI Brian,

    No, not done anything to those templates.

    The issue i have, is simply, if I don't enable the navbar link, and have the link to dynamics elsewhere, then there is no way of submitting...
  14. Replies
    5
    Views
    4,857

    Phew, Thought i was going mad trying to test...

    Phew,

    Thought i was going mad trying to test settings for link verification

    Couldn't see the moderation entry in navbar, applied this edit, and Bingo.

    Thanks
  15. Thread: Link menus

    by Magz
    Replies
    4
    Views
    1,663

    hmm I thought Id sorted it. I have the...

    hmm

    I thought Id sorted it.

    I have the navbar link to the directory disabled, and have added the link to it in a drop down menu ( idea here is to declutter the navbar )

    In this...
  16. Thread: Link menus

    by Magz
    Replies
    4
    Views
    1,663

    Link menus

    Ive attached an image to show you an issue im having with the nav section.

    5969

    Any ideas?



    UPdated: Fixed, not sure how, but all sorted.
  17. Replies
    18
    Views
    13,809

    Thank you Brian, Id been looking forward to...

    Thank you Brian,

    Id been looking forward to this for a while

    Installed without hitch ;)
  18. Replies
    494
    Views
    178,266

    Could you explain how to do this bob ? Thanks

    Could you explain how to do this bob ?

    Thanks
  19. Replies
    5
    Views
    1,492

    Hi aproape, sorry for the delay in replying Im...

    Hi aproape, sorry for the delay in replying

    Im currently using Apache v1.3.41, cant recall what it was using before.

    All other aspects of VBSEO rewrite things as they should be and all ive...
  20. Replies
    5
    Views
    1,492

    Thanks Brian, Ive tried all thats mentioned...

    Thanks Brian,

    Ive tried all thats mentioned there, and still to no avail

    Adding this to my current htaccess file

    (obviously i ammended the domain name )

    Causes the site to blank out...
  21. Replies
    5
    Views
    1,492

    Not staying logged in

    Ive recently upgraded to a VPS server.

    All elements of the site are working OK, except dynamics.

    As soon as anyone navigates to dynamics, they are getting logged out. All content is visible to...
  22. Replies
    64
    Views
    34,165

    Not a great fan of bumping threads, but its been...

    Not a great fan of bumping threads, but its been just over three weeks now, and i still cant get comments to display as mentioned 2 posts back.

    Show Replies on Separate Page is set to no, and all...
  23. Thread: Top Rated

    by Magz
    Replies
    5
    Views
    1,689

    Thanks for the reply aproape Seeing as im...

    Thanks for the reply aproape

    Seeing as im clueless about such matters as you describe, i think i will leave well alone.

    Its a pity though, because ive used dynamincs as a Jokes section, and...
  24. Replies
    64
    Views
    34,165

    Any idea about the above message anyone ? ...

    Any idea about the above message anyone ?

    regards
  25. Replies
    64
    Views
    34,165

    Thank you brian, that seemed to work. However,...

    Thank you brian, that seemed to work.

    However, i still cant post any comments. You enter a comment, press submit, no errors are shown, but it goes back to the post and the comment isnt being...
Results 1 to 25 of 40
Page 1 of 2 1 2