Search:

Type: Posts; User: rcull

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    2,760

    If you go to...

    If you go to http://www.carscene.ca/forums/links/index.php

    and look at "Links" in the navbar it will take you to http://www.carscene.ca/forums/links/links/index.php

    I am looked at...
  2. Replies
    2
    Views
    8,722

    So VBadvanced is a thing of the past too:( No...

    So VBadvanced is a thing of the past too:(
    No longer supported?
  3. Replies
    2
    Views
    2,225

    I had my Links in a separate directory. I have...

    I had my Links in a separate directory. I have moved them into the forums directory and it seems to have cleaned up the problem.
  4. Replies
    2
    Views
    2,225

    It appears that if you go to the page the first...

    It appears that if you go to the page the first time, or refresh while on the homepage, all looks good when you hover over the navigation tabs. Once you have clicked on the "Links" tab, if you hover...
  5. Replies
    2
    Views
    2,225

    Extra / in Chrome

    Only if I view my site in Chrome do I see an extra / - https://www.teambuick.com/links//
    Explorer and Firefox render it correctly - https://www.teambuick.com/links/

    If you move to certain other...
  6. Replies
    1
    Views
    2,760

    Navigation Bar Issue

    I am having a problem with the Vbulletin Navigation Bar and Links.

    It seems that it is inserting "links" into the urls of the tabs when you are in the Links directory:...
  7. Replies
    2
    Views
    8,722

    Ran into another invalid url:...

    Ran into another invalid url: http://row52.com/home

    What can be done to make these work, is it something in the way the index pages are being generated by certain sites?
  8. Replies
    2
    Views
    8,722

    The URL you entered is not valid

    I just added a link to the database successfully, and tried adding a second. It returned an error for what I believe is a valid url:
    The URL you entered is not valid. Please make sure that you have...
  9. Replies
    2
    Views
    2,392

    Thanks for the fix Brian! :) In case this...

    Thanks for the fix Brian! :)

    In case this problem effects anyone else it turns out that Vbulletin no longer likes the "middle" setting in the "Navbar Link Position" found under Modify Settings -...
  10. Replies
    2
    Views
    2,392

    Mmm... there is no xml... Could it be a...

    Mmm... there is no xml...

    Could it be a problem with a template? What approach to solving the problem should I use?

    missing are:
    Submit A Link / What's New / What's Popular / Search --- the...
  11. Replies
    2
    Views
    2,392

    Links Navbar missing

    I am running 4.2.7, and my navbar is missing. Should I just import the xml again?

    Thanks

    http://www.teambuick.com/links/
  12. Replies
    2
    Views
    1,556

    Turns out it was a problem with the sites...

    Turns out it was a problem with the sites security plugin.:)
  13. Replies
    2
    Views
    1,556

    I learned that the site is a subdomain for...

    I learned that the site is a subdomain for nvwwodwerks.com , it also resolves but when submitted brings up the same error: The URL you entered is not valid. Please make sure that you have entered a...
  14. Replies
    2
    Views
    1,556

    Link won't submit

    I have a fellow who is attempting to submit a link to my directory and it is bringing up an invalide url error. The link resolves, http://higgs56.com/ . I tested the program and it seem to be...
  15. Replies
    2
    Views
    27,805

    I notice on a site which works, if you hold you...

    I notice on a site which works, if you hold you cursor over a first page link, it calls for browselinks.php.
    www.carscene.ca/links/browselinks.php?c=14

    On mine which doesn't work, it calls for a...
  16. Replies
    2
    Views
    27,805

    internal server error

    I am running 4.2.6

    I was seemed to be missing part of the navbar in the links file, so I reuploaded the files and clicked upgrade which gave me the already installed message.

    I now get a 500...
  17. Replies
    9
    Views
    11,486

    When I have had that problem with other programs...

    When I have had that problem with other programs it is usually that I have a trailing slash where I shouldn't.

    Good luck, maybe when someone give me some guidance, they will help you too:)
  18. Replies
    9
    Views
    11,486

    Tonje! Have you looked in your AdminCP, down the...

    Tonje!
    Have you looked in your AdminCP, down the left to VBA Links Directory, Modify Settings to make sure you don't have a trailing slash where you shouldn't?
  19. Replies
    9
    Views
    11,486

    Invalid Redirect URL

    When I bring down the menu from a link and click on "View Site", I get an error like Invalid Redirect URL (http://www.carscene.ca)

    I am running links 4.2.0 on 4.1.1
    ...
  20. You got it! Thanks:)

    You got it!

    Thanks:)
  21. I just ran into the same problem as posted above,...

    I just ran into the same problem as posted above, it displays: There are no events scheduled within the next 30 days.

    Did you solve your issue, and how?

    www.carscene.ca

    Thanks
  22. Thread: bootstrap error

    by rcull
    Replies
    1
    Views
    2,595

    bootstrap error

    I seem to have suddenly got an error:


    Fatal error: Cannot redeclare class vB_Bootstrap_Forum in /home/carscene/public_html/forums/includes/class_bootstrap.php on line 1619

    and I don't think I...
  23. Thread: bootstrap error

    by rcull
    Replies
    2
    Views
    3,223

    Well, I have moved, I'm not sure if it's...

    Well, I have moved, I'm not sure if it's forward...

    I now have the error:
    Warning: require_once(./forums/includes/vba_cmps_include_template.php) [function.require-once]: failed to open stream: No...
  24. Thread: bootstrap error

    by rcull
    Replies
    2
    Views
    3,223

    bootstrap error

    I just upgraded from 3.8 to 4.12 and am having a problem with my cmps.

    The index shows:

    Warning: require_once(./includes/class_bootstrap.php) [function.require-once]: failed to open stream: No...
  25. Replies
    1
    Views
    1,067

    Links independant of forum

    I have a website that does not have a forum. I don't suppose you could suggest a way to run the links program independent of a forum? Is there a hack somewhere?

    Thanks
Results 1 to 25 of 59
Page 1 of 3 1 2 3