Search:

Type: Posts; User: sunnycher

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    1,115

    Re: search function not working on Portal

    Where the 'search' is in the top nav bar, I click on it, type in a word and it goes to a page can not be found.
  2. Replies
    4
    Views
    1,115

    search function not working on Portal

    It goes to a page can not be found.




    how can I fix this?
    Thank you!
  3. Re: I love this but don't really understand how to...

    Thanks for ya'lls help!
  4. Replies
    5
    Views
    1,395

    Re: How do I add page?

    How do you find your server path? I put the path in like Brian did and changed the vbadvance to mine but it stills says I don't have the right path.
  5. Replies
    0
    Views
    2,515

    REQ: Need help arranging my portal page

    I really like the looks of this site
    www.traderslaboratory.com
    and the texasphotoforum.com site

    Anyone available to help?
  6. Re: I love this but don't really understand how to...

    Really like this portal layout too. How do they double the mods like in the body of the site?

    http://www.traderslaboratory.com/
  7. Re: I love this but don't really understand how to...

    Brian,
    Thanks! What if you are creating the module though?
    Like I'm creating the latest links module. I've added the template to all the styles but it's not showing up on the portal page.
  8. Re: I love this but don't really understand how to...

    Thanks Matt, it's not really issues, it's just modules and stuff I'd like to 'add' to the site.

    thanks for the nice compliments on the site. Your wife do it as a hobby or does she do her...
  9. Re: I love this but don't really understand how to...

    It does have the option to choose a default style but not an option to add it to all the styles.
    It's weird how these things (modules) will show on some and not the others?
  10. Re: I love this but don't really understand how to...

    So edit it on the page instead of the module?
  11. Re: I love this but don't really understand how to...

    I'll look again, I didn't see it but I'm sure I overlooked it :)
  12. Re: I love this but don't really understand how to...

    well darnit LOL I thought I had the image one on the default style but it's not showing. any ideas?
  13. Re: I love this but don't really understand how to...

    I got the image one too, WOW!
    How would I make the image larger? I think I have them set at 150x150 but what if I wanted just THAT one larger?

    Thank you so much for your help!
  14. Re: I love this but don't really understand how to...

    Ok, I got the news one added.
  15. Re: I love this but don't really understand how to...

    I tried to create the module (bb code) for the one random image at the top of the page.
    I'd like to add more modules, news, hot threads, newsletter, yadda yadda to the portal page too but as I said,...
  16. Re: I love this but don't really understand how to...

    I have it installed, www.prophotogs.com
    I just can't grasp the setting it up to look this great LOL
  17. I love this but don't really understand how to...

    do a portal page like this.

    texasphotoforum.com forum/portal.php

    Can someone point me in the right direction?

    I'm VERY CMPS illiterate.
  18. Replies
    8
    Views
    1,237

    Re: adding a link issue

    UGH! This is crazy LOL
    Some links it takes and others it just acts like it's loading and nothing happens.
    Am I missing something? it's happening to others too.
  19. Replies
    8
    Views
    1,237

    Re: adding a link issue

    Thanks Brian! Must be the link I'm trying to put in.
    Works with the others....strange. But thank you!
  20. Replies
    8
    Views
    1,237

    Re: adding a link issue

    I pm'd you the info Brian.
  21. Replies
    8
    Views
    1,237

    Re: adding a link issue

    Brian, you have a permanent login on the site.
    Brian us your username.
  22. Replies
    8
    Views
    1,237

    adding a link issue

    When I go to the links directory on the forum, I try to add a link and it just sits there loading. Nothing happens.

    What am I missing? :)
    Cher
  23. Replies
    411
    Views
    123,456

    Re: [GUIDE] vBa Integration Walkthrough

    Yah, it only brought up FORUMHOME and that is my only style.
  24. Replies
    411
    Views
    123,456

    Re: [GUIDE] vBa Integration Walkthrough

    I took both of those out of FORUMHOME, no change.
    I can't imagine where else it could be.
  25. Replies
    411
    Views
    123,456

    Re: [GUIDE] vBa Integration Walkthrough

    Brian, thanks! I don't see that info in the adv_portal and it wont let me revert it.
Results 1 to 25 of 184
Page 1 of 8 1 2 3 4