Results 1 to 9 of 9

Thread: User Rank Images

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5

    Default Re: Logged in the Portal but shows i'm not

    Quote Originally Posted by brad007
    thanks for all that, i'll look it up tonight.

    one more problem, i have read the FAQ on this but i didnt quite understand it.
    i just enabled the User CP block on the homepage and it cant find the rank image which is in /forum/images/ranks/admin.gif, instead it looks for it in /images/ranks/admin.gif.

    can you please explain a bit more in detail what i have to update that?

    thanks
    Indeed, I'm having this issue also apparently.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5

    Default Re: Logged in the Portal but shows i'm not

    This doesn't apply to any FAQ resolutions - those that are posted that involve images don't apply to these particular images. This would be a bug apparently - as you do have a string replace code present for this very item inside welcomeblock.php

    Suppose we could type in the full URL to all the user rank images - but if so it would make sense to eliminate that string too since it doesn't seem to be serving it's purpose?

  3. #3
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,467

    Default Re: Logged in the Portal but shows i'm not

    Admin CP => vBa CMPS => Edit Modules => Welcome Block => Show User Rank

    Do you have that option turned on?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5

    Default Re: Logged in the Portal but shows i'm not

    Quote Originally Posted by Brian
    Admin CP => vBa CMPS => Edit Modules => Welcome Block => Show User Rank

    Do you have that option turned on?
    I shut it off and then the red 'x' syndrome is prevalent (apparently when you shut it off, it doesn't get fully shut off?)

    I don't like leaving it on because the higher member ranks have multiple images that are too wide for the sidebar (or I need to find a way to cluster them closer together - they seem heavily spaced out). But if you shut it off you are graced with the broken images it appears.

    I don't think I've touched anything in the system itself other than adjusting settings - I've done some small modifications to vB itself - but none of them should be pertinent to this situation.

  5. #5
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,467

    Default Re: User Rank Images

    Try looking in your 'adv_portal_welcomeblock' template for this code:
    Code:
    <if condition="$bbuserinfo['reputationdisplay'] OR $bbuserinfo['rank']">
    Replace with this:
    Code:
    <if condition="$bbuserinfo['reputationdisplay'] OR ($bbuserinfo['rank'] AND $mod_options['portal_welcome_rank'])">
    Then find two instances of this code:
    Code:
    <if condition="$bbuserinfo['rank']">
    Replace each with this:
    Code:
    <if condition="$bbuserinfo['rank'] AND $mod_options['portal_welcome_rank']">
    And that should take care of the problem.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5

    Default Re: User Rank Images

    I would say you are right - that shut them off entirely.

    Thanks Brian - your continued support like this is the reason I bought the gallery software.

  7. #7

    Default Re: User Rank Images

    test

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3

    Question Re: User Rank Images

    Hi.
    I've problem with user rank image as well.
    Code seems to be all right. As far as I know error is somewhere in variable $bbuserinfo[rank].
    <div align="$stylevar[right]" style="margin-top:5px; margin-bottom:5px">$bbuserinfo[rank]</div>
    Place for user rank image is empty because of wrong image address:
    Code:
    http://forum.mandriva.org.pl/http://forum.mandriva.org.pl/images/stars/5.gif
    instead of
    Code:
    http://forum.mandriva.org.pl/images/stars/5.gif
    And I've no idea why its duplicated....

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    7

    Default Re: User Rank Images

    I am having the same issue that Sir Yaro is having above.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •