Results 1 to 7 of 7

Thread: Slight Problem Posting A Thread

Threaded View

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2005
    Posts
    17

    Default Slight Problem Posting A Thread

    Hi there. I tried to create a thread in the VBA 2.0 RC Bugs forum, but it gave me the 'incorrect permissions' error.

    So I can't post my problem. If you don't mind, I'll just post it here real quick.

    When I goto edit a module, then goto say "Change Module Type". It goes to a page where I edit the info and things. My problem is, when I click the "save" button, nothing happens. I've tried it with 2 different browsers just to make sure.

    Is it a possible bug in the coding? Any help would be greatly appreciated. Thank you.

    Update:

    Just to clarify a little more. It happens when in the "Edit Module" box I click on "Change Module Type" to file. I'm trying to include a php file called donation.php, but the save button will not work.
    Last edited by Azuma; 10-29-2005 at 12:00 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Slight problem with both Links and Gallery
    By Gary Bolton in forum Site Feedback & Updates
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-2005, 03:49 PM
  2. Slight Problem displaying HTML module
    By blackmagix in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 07-19-2005, 12:41 AM
  3. Slight problem
    By Daiver in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 06-16-2005, 10:31 PM
  4. Slight Forum Changes
    By Brian in forum Site Feedback & Updates
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2004, 06:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •