Results 1 to 16 of 16

Thread: Small Problem

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    9

    Default Small Problem

    With the Quick Moderation box, it displays the correct info, but, it has the wrong links when clicking a link. Such as checking posts the link would give you:
    http://www.mysite.com/mysite/forums/...e.php?do=posts

    Which is /forums//moderate.php ... ect

    how the links are setup. I tried editing the main forum link to remove the ending "/" but that didnt help.

    Any idea's?
    Last edited by wiccaan; 01-27-2006 at 10:22 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    9

    Default Re: Small Problem

    Bump

  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1

    Default Re: Small Problem

    I have the same problem...

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Small Problem

    If you'll look in your modules/moderation.php file for this code:
    PHP Code:
    require_once('./includes/functions_calendar.php'); 
    Add this right below:
    PHP Code:
    $admincpdir =& $vbulletin->config['Misc']['admincpdir'];
    $modcpdir =& $vbulletin->config['Misc']['modcpdir']; 
    Then replace the content of your 'adv_portal_moderation' template with this:
    PHP Code:
    <tr>
    <
    td class="$bgclass">
                <if 
    condition="$show['threads']">
                    <
    div><phrase 1="$threads[count]2="$modcpdir/moderate.php?do=posts">$vbphrase[x_threads]</phrase></div>
                </if>
                <if 
    condition="$show['posts']">
                    <
    div><phrase 1="$posts[count]2="$modcpdir/moderate.php?do=posts#postlist">$vbphrase[x_posts]</phrase></div>
                </if>
                <if 
    condition="$show['events']">
                    <
    div><phrase 1="$events[count]2="$modcpdir/moderate.php?do=events">$vbphrase[x_events]</phrase></div>
                </if>
                <if 
    condition="$show['attachments']">
                    <
    div><phrase 1="$attachments[count]2="$modcpdir/moderate.php?do=attachments">$vbphrase[x_attachment]</phrase></div>
                </if>
                    <
    div><phrase 1="$users[count]2="$admincpdir/user.php?do=moderate">$vbphrase[x_users]</phrase></div>
    </
    td>
    </
    tr
    And that should take care of the problem.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    3

    Default Re: Small Problem

    Thanks, worked a treat. why is this not in a patch file for the 2.1.0?

    Cause i updated from 2.0.0 to 2.1.0 and this happened.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Small Problem

    Because this was a bug that was introduced as a results of the changes in 2.1.0. The current files have been updated to include this fix though.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    11

    Default Re: Small Problem

    brian thanks for that info however id like to urge u to have another look at the files for the download of 2.1.0, because i just downloaded this last night 2.1.06 and the problem is still there.... also the .module files in the extras folder are not valid

    thanks for pointing me to this thread, when searching for quick moderation box this thread never showed...

    Ratt

  8. #8
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    299

    Default Re: Small Problem

    Brian, I just downloaded the CMPS files to just upload a new moderate.php file instead of editing and the edit is not there. When I add it I get an error.

    Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE, expecting T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM or '(' in /home/xxxxxx/public_html/forums/modules/moderate.php on line 12

    Quote Originally Posted by Brian
    Because this was a bug that was introduced as a results of the changes in 2.1.0. The current files have been updated to include this fix though.
    NCangler

  9. #9
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Small Problem

    Weird... I must have missed the moderate.php file when I was updating things here. I've just uploaded the files again, so the package here should contain the correct code now.

  10. #10
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    299

    Default Re: Small Problem

    That did it! Thanks Brian! BTW can't wait to see a Blog program.
    NCangler

  11. #11

    Thumbs up Re: Small Problem

    ty so much Brian...perfectly working now

  12. #12

    Default Re: Small Problem

    Quote Originally Posted by Brian
    If you'll look in your modules/moderation.php file for this code:
    ........
    Sir,
    File name is modules/moderate.php

    again ty for great hack

  13. #13
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    4 Foot Underground
    Posts
    5

    Default Re: Small Problem

    sorry brian but i dont have that file in my vBulletin package but i have a file called moderator.php and when i try to use it as that link it said you dont have permission but i`m super administrator and i think its a problem .
    any one can help me ?!
    the error is look like that :

    Aria, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
    Aria -^_ Server Official Website
    WwW.UAEClans.CoM

  14. #14
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Small Problem

    That file is in the package with the CMPS, not vBulletin.

  15. #15

    Default Re: Small Problem

    yes it is moderate.php

  16. #16
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    7

    Default Re: Small Problem

    I downloaded the vbadvanced 2.1 package yesterday, upgraded my forum but the moderation links are wrong:

    they are: http://www.greektechforum.com/forums...e.php?do=posts

    (there is an extra forum url) in front.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Very Small problem id like to fix
    By Vladi_187 in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 12-26-2005, 04:23 PM
  2. small image problem
    By big_k105 in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 01-11-2005, 02:04 PM
  3. small problem
    By AshAbed in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 13
    Last Post: 07-09-2004, 01:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •