Results 1 to 5 of 5

Thread: Site Navigation question

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3

    Default Site Navigation question

    Hi folks,

    I have a question about the Site Navigation module. I'm not sure how to word this so bare with me. When you add pages to the site through the vBa CMPS panel, it automaticaly adds the link to the Site Navigation menu.

    Now if I add a link in the Additional Pages section of the Site Navigation module, it adds a link to the Site Naviagtion menu as well. BUT, it puts the link AFTER any pages that you have created. Is there any way to force links added in the SIte Navigation module to come BEFORE the links to the created pages?

  2. #2
    Super Moderator KW802's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,606

    Default Re: Site Navigation question

    Flee,

    Modify your "adv_portal_navigation" template and then reverse the $navigationbits and $customnavigationbits lines.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3

    Default Re: Site Navigation question

    Hey thanks alot! Works great!

    I did an experiment, and I want to know if it will cause any problems (everything seems to work fine). I wanted another menu like the main Site Navigation module. So I downloaded the site navigation module to my desktop. I then uploaded it, and I was propted that there were some identicle file names, so I renamed the included .PHP file. Everything works fine like I said. The only thing is that I left it share the same templates: _navigation and _navigationbits

    Just wondering if this will cause problems.
    Last edited by flee; 06-09-2006 at 08:25 PM.

  4. #4
    Super Moderator KW802's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,606

    Default Re: Site Navigation question

    Quote Originally Posted by flee
    Just wondering if this will cause problems.
    It shouldn't as long as the two modules (the original and the copy) have two different file names and in the module properties they have two different identifers.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3

    Default Re: Site Navigation question

    OK THANKS a lot for your help.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Site Navigation
    By fObsTah in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 6
    Last Post: 12-28-2005, 06:54 PM
  2. [how]Site Navigation
    By Loco Macheen in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 9
    Last Post: 10-22-2005, 08:07 AM
  3. Site Navigation Help
    By pmatoso in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 5
    Last Post: 10-08-2005, 03:42 PM
  4. Site Navigation
    By Killmark in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 7
    Last Post: 07-08-2005, 10:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •