Results 1 to 3 of 3

Thread: Pagenav Broken

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    61

    Default Pagenav Broken

    Pagenav links are appearing like this:

    Page 2 works fine:
    browselinks.php?do=browselinks&catid=2&ltr=S&page=2

    But once clicking page 2 - trying to go back to page 1 gives this link:
    browselinks.php?do=browselinks&catid=2&ltr=S&page=2

    Clicking page 3 gives this link:
    browselinks.php?do=browselinks&catid=2&ltr=S&page=2&page=3

    But works - but when trying to go back to page 2 it gives this link:
    browselinks.php?do=browselinks&catid=2&ltr=S&page=3&page=2

    Which technically works - but it's impossible to get back to page 1.

    HELP!

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    61

    Default Re: Pagenav Broken

    No one else have this problem? Just me?

  3. #3
    Super Moderator Zachery's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    3,186

    Default Re: Pagenav Broken

    Never expirenced this problem myself.
    Zachery
    I may or may not do things.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Broken Tables?
    By BruceWest in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 01-02-2005, 09:49 PM
  2. Broken....??
    By Lore in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 5
    Last Post: 06-16-2004, 07:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •