Results 1 to 3 of 3

Thread: Blank Page except for me.

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    5

    Exclamation Blank Page except for me.

    Ok I just got the recent VBA Links and everything went fine with the install. Also everything is there and functional in my admincp. I can see it fine and make reply's so on and so forth but no one else other than me can. They all get what is in this attached image. I checked all paths over and over and can't figure out why I can see it and no one else can..

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Internet
    Posts
    18

    Default Re: Blank Page except for me.

    Hello, I have the SAME problem, install went fine but can only get a completely blank page, no error message etc. Paths appear to be correct but nothing... I am installing 2.0 on a 3.6.2 system. Also, I am interested to know why the vbadvancedlinks installation refers to "forum" when my vB install is in "forums" which I installed per the directions?

    Please advise,

    mikesz
    Last edited by mikesz; 10-31-2006 at 04:57 AM.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Internet
    Posts
    18

    Default Re: Blank Page except for me.

    Documentation doesn't say "physical path required" and I was using the logical path in the links_config.php file... IT MATTERS which you use!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Blank page
    By Tim Wheatley in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 5
    Last Post: 11-09-2005, 02:33 PM
  2. Blank Page
    By saad in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 09-05-2005, 05:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •