Results 1 to 6 of 6

Thread: links to cmps added pages stoped working

  1. #1

    Default links to cmps added pages stoped working

    CMPS 2.2 ... page layout works perfect for the home and forum page that is only because I point the url for the home page to ../forum/index.php (which is the cmps file renamed) and the foum page is ../forum/forum.php with the following added after <?php

    define('VBA_PORTAL', true);
    define('VBA_PAGE', 'forum');

    but I have several other custom pages which when I enter the path to view the page is only shows my home page with out the custom content.

    What am I doing wrong... this worked at one point but don't remember when it stoped working..

    the path that I am using for my custom pages is as follows

    http://www.cannondalecentral.com/for...page=dale_tech

    any suggestions??

  2. #2
    Super Moderator KW802's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,606

    Default Re: links to cmps added pages stoped working

    Any chance you changed the page identifier? The default is "page" but some people change it to something else like "pg" for use with some of the various hacks (eg: the article module).

  3. #3

    Default Re: links to cmps added pages stoped working

    I checked.. default is still "page"

    This is how I have things set up..

    The index.php file that came with vbulletin I renamed it to forum.php and placed the following after the <?php

    define('VBA_PORTAL', true);
    define('VBA_PAGE', 'forum');

    I renamed the cmps_index.php to index.php but also left the cmps_index.php copy in the forum/ folder

    I have the following info entered in the "The full URL to the CMPS file."

    ..forum/index.php

    For one of my added pages HTML file

    Page Identifier used --- dale_tech

    location to the html file path used

    /var/www/html/forum/cannondaletech/tech_info.htm

    I would like to highlight that I also have a module page that I added and that doesn't work either.

    yes for all I have custom content selected for the center column

    When I enter the url for the page it just shows the home page content

  4. #4

    Default Re: links to cmps added pages stoped working

    Thinking about it I know where I am going wrong...

    In my index.php file at the top right after <?php I changed it from

    define('VBA_PORTAL', true);
    define('VBA_PAGE', 'include');

    to

    define('VBA_PORTAL', true);
    define('VBA_PAGE', 'home');

    Now even if I change it back to


    define('VBA_PORTAL', true);
    define('VBA_PAGE', 'include'); it doesn't matter..

  5. #5

    Default Re: links to cmps added pages stoped working

    anyone?? Please help

  6. #6

    Default Re: links to cmps added pages stoped working

    Figured out my error...

    in the cmps_index.php file some how I added the following in red .. once deleted it almost worked fine... i need to change the location to my cmps_index.php file to

    index.php and not ../forum/index.php

    error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);
    define('NO_REGISTER_GLOBALS', 1);
    define('THIS_SCRIPT', 'adv_index');
    define('VBA_PORTAL', true);
    define('VBA_PAGE', 'include');
    define('VBA_SCRIPT', 'CMPS');

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Thread toolbar too wide after CMPS added to forum pages
    By DougM in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 3
    Last Post: 04-16-2005, 05:51 PM
  2. Upgraded vBulletin, vBa Product Stoped working, Look here!
    By Zachery in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 0
    Last Post: 01-03-2005, 11:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •