Results 1 to 3 of 3

Thread: Vba in root with vBB in sub domain - problem with images not showing

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    6

    Default Vba in root with vBB in sub domain - problem with images not showing

    I've just installed the vBadvance, but have a problem.
    My forum is installed in a subdomain forum.ptcruiserclub.ru
    I installed the vBadvanced in the root folder: www.ptcruiserclub.ru
    All works fine except some images are not showing. When I rightclick on the red crosses, I can see that it "tries" to find image folders in the www.ptcruiserclub.ru folder, not in the forum folder indicated in the config file.
    Some images a showing fine though.
    Please check here:
    http://www.ptcruiserclub.ru/cmps_index.php
    Last edited by Mojito; 10-06-2006 at 04:53 AM. Reason: Grammar and spelling

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    6

    Default Re: Vba in root with vBB in sub domain - problem with images not showing

    Found the answer here (should have searched better):
    http://www.vbadvanced.com/forum/showthread.php?t=18006
    Strange though that it's necessary to change all the paths in forum vars. The CMPS "knows" the path to the forum, it should be able to figure out where the images are
    Last edited by Mojito; 10-06-2006 at 12:43 PM.

  3. #3
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,467

    Default Re: Vba in root with vBB in sub domain - problem with images not showing

    Quote Originally Posted by Mojito View Post
    The CMPS "knows" the path to the forum, it should be able to figure out where the images are
    Not necessarily. Some styles may use full paths, or some of the image path options may be set differently than others. Some people also store their images on a different server than their forums. With so many scenarios, the best way is just to change them all to the full path.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. root directory problem
    By FalkinPro1 in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 07-16-2006, 02:59 PM
  2. Make vBadvanced the root of my domain
    By LLA in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 7
    Last Post: 06-01-2006, 11:27 AM
  3. Parked domain problem.
    By leftie in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2006, 03:13 PM
  4. Will CMPS work if my forum is installed in the root of the domain?
    By Exilera in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 11-28-2005, 10:42 PM
  5. Problem when cmps_index.php is in root folder
    By chris g in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 7
    Last Post: 07-12-2005, 04:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •