Results 1 to 7 of 7

Thread: [IMG] Code Not Showing Up In Current Poll

  1. #1

    Default [IMG] Code Not Showing Up In Current Poll

    vbandvanced CMPS has been working great, but one problem. When I post images in my polls in the forums, they show up fine, but in the current poll module, they show up as only a hyperlink to the image, any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    12

    Default Re: [IMG] Code Not Showing Up In Current Poll

    I am having the same problem

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: [IMG] Code Not Showing Up In Current Poll

    If you'll look in your modules/currentpoll.php file for this code:
    PHP Code:
            $pollmod['question'] = $bbcode_parser->parse($pollmod['question'], 'nonforum'$mod_options['portal_poll_allowsmilies']); 
    And replace it with this:
    PHP Code:
            $pollmod['question'] = $bbcode_parser->parse($pollmod['question'], $pollmod['forumid'], $mod_options['portal_poll_allowsmilies']); 
    Then that should take care of the problem.

  4. #4

    Default Re: [IMG] Code Not Showing Up In Current Poll

    This does not work, It still displays a link (Check at: www(dot)chasm-online(dot)com)

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: [IMG] Code Not Showing Up In Current Poll

    As long as you applied the change correctly and uploaded the file to the correct place on your server, you shouldn't have any problems.

  6. #6

    Default Re: [IMG] Code Not Showing Up In Current Poll

    What file? I just made the change to the file and thats it.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    164

    Default Re: [IMG] Code Not Showing Up In Current Poll

    Quote Originally Posted by Draygonia View Post
    What file? I just made the change to the file and thats it.
    modules/currentpoll.php

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Current Poll module
    By dpnow in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 11
    Last Post: 10-09-2006, 02:56 PM
  2. Bug in Current Poll Module
    By Kirby in forum Bugs From 2.2.0
    Replies: 3
    Last Post: 08-30-2006, 03:49 PM
  3. Current Poll Module pull poll from wrong forum
    By dc35 in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2006, 11:26 PM
  4. Current Poll options
    By sully02 in forum Feedback & Suggestions
    Replies: 2
    Last Post: 02-09-2006, 03:02 PM
  5. Current Poll
    By RaceJunkies in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 12-18-2005, 02:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •