Results 1 to 6 of 6

Thread: Blogicles Dropdown menu

Hybrid View

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    18

    Talking Blogicles Dropdown menu

    Blogicles menu (Navbar Dropdown)
    By: Roms (view my mods on vBorg)
    Easy, about 1-2 mins

    This simple modification adds a dropdown menu to the navigation bar
    with a few Blogicles links.



    ------------------------------
    Open the navbar Template
    ------------------------------
    FIND:
    PHP Code:
    <td id="navbar_search" class="vbmenu_control"><a href="search.php$session[sessionurl_q]accesskey="4" rel="nofollow">$vbphrase[search]</a> <script type="text/javascript"vbmenu_register("navbar_search"); </script></td> 
    BELOW ADD:
    PHP Code:
    <!-- Blogs Setup for drop down -->
    <
    td id="blogicles" class="vbmenu_control" ><a href="#blogicles">Blogging</a> <script type="text/javascript"vbmenu_register("blogicles"); </script></td>
    <!-- End Blog Setup for drop down --> 
    -------------------------------
    navbar Template
    FIND:
    PHP Code:
    <!-- / NAVBAR POPUP MENUS --> 
    ABOVE ADD:
    PHP Code:
    <!-- Blogs drop down -->
     <
    div class="vbmenu_popup" id="blogicles_menu" style="display:none">
      <
    table cellpadding="4" cellspacing="1" border="0">
      <
    tr><td class="thead">Member Blogs</a></td></tr>
    <
    tr><td class="vbmenu_option"><a href="$vboptions[homeurl]blogs">Blogs Home</a></td></tr>
    <if 
    condition="$show['member']"><tr><td class="vbmenu_option"><a href="$vboptions[homeurl]blogs/newentry.php?$session[sessionurl]c=$catid_intrel="nofollow">Submit Entries</a></td></tr></if>
    <if 
    condition="$show['member']"><tr><td class="vbmenu_option"><a href="$vboptions[homeurl]blogs/browsecategory.php?$session[sessionurl]do=favorites">My Favorites</a></td></tr></if>
    <
    tr><td class="vbmenu_option"><a href="$vboptions[homeurl]blogs/search.php$session[sessionurl_q]rel="nofollow">$vbphrase[search]</a></td></tr>
      </
    table>
    </
    div>
     <!-- 
    End Blogs drop down --> 
    Note: you will need to change the word "blogs" in the code to the name that you have changed your Blogicles folder to.

    Save and you're done!!!
    Last edited by Infantrymen; 02-27-2007 at 12:40 AM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    18

    Default Re: Blogicles Dropdown menu

    Updated...

  3. #3
    Senior Member attroll's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    818

    Default Re: Blogicles Dropdown menu

    This does not work in all navbar locations. It only work properly when in the blogs area. The drop down does not display right in CMPS or in the forums. It defeats the purpose to only have it working properly in the blogs area because all these commands are already in the blogs navbar.

    Also you need to add a "/" in front of the blogs so it looks like this "[homeurl]/blogs".

    Nice work. With some tweaks to get it working properly this will be a great feature.
    Last edited by attroll; 02-27-2007 at 12:27 AM.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    18

    Default Re: Blogicles Dropdown menu

    Quote Originally Posted by attroll View Post
    This does not work in all navbar locations. It only work properly when in the blogs area. The drop down does not display right in CMPS or in the forums.

    Also you need to add a "/" in front of the blogs so it looks like this "[homeurl]/blogs".
    The updated version works fine for me and I'm using CMPS. (removed "My Entires" )

    Most vB users add thier Home URL into the vB settings with a "/" (ie: http://www.yoursite.com/) on the end, that's why I left it out. but either way will work.

    I'll try to fine tune it this week. I just threw it together tonight.

    Thanks
    Last edited by Infantrymen; 02-27-2007 at 12:41 AM.

  5. #5
    Senior Member attroll's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    818

    Default Re: Blogicles Dropdown menu

    Quote Originally Posted by Infantrymen View Post
    The updated version works fine for me and I'm using CMPS. (removed "My Entires" )

    Most vB users add thier Home URL into the vB settings with a "/" (ie: http://www.yoursite.com/) on the end, that's why I left it out. but either way will work.

    I'll try to fine tune it this week. I just threw it together tonight.

    Thanks
    Oh don't get me wrong I was not complaining. I was trying to help out. I have found that when posting hacks you have to post the details right down to the littlest detail because some people do not have common sense or don't know anything about html.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    18

    Default Re: Blogicles Dropdown menu

    Thanks, I appreciate that.
    Last edited by Infantrymen; 02-28-2007 at 11:59 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Adding a custom dropdown menu
    By ADT in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 03-22-2006, 03:26 PM
  2. dropdown menu is gone
    By psilocybin in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 02-24-2006, 08:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •