Results 1 to 6 of 6

Thread: Problems adding pictures

  1. #1

    Default Problems adding pictures

    Hi,
    After the new installation im having problems adding pictures in the modules.

    First the picture option is not on the when i activate the: aloud htlm its on but not works.
    im got this message when i press the picture button:

    Not Found the requested Url/admincp/ieprompt.htlm was not forun on this server.

    /Nikoo

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Problems adding pictures

    I could have swore that the fix for that had been added in v3.0, but apparently not. I've just updated the files here with the fix, so if you'll download the package from here again and replace your forum/includes/vba_cmps_adminfunctions.php file with the one from there, then that should take care of the problem.

  3. #3

    Default Re: Problems adding pictures

    Hi Brian, Thanks again,(fixed) i put a banner but the link does that a new page pops up, what can i do if i want that the banner stays in parent page?


    /Nikoo

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Problems adding pictures

    If you search the forums for "bbcode link same window" then you should find at least one or two threads with instructions.

  5. #5

    Default Re: Problems adding pictures

    i couldn't find anything about images bbcodes to link in parent page,
    i know the bbcode for a text link but not for an image.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems when adding a page!
    By elisios in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 03-28-2006, 05:13 PM
  2. Adding BB Module - editor problems
    By burratha in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2006, 02:57 AM
  3. Problems with frontpage pictures
    By Nikke in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 01-04-2006, 06:07 PM
  4. Er... having problems adding a module.
    By Pooh in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 07-02-2005, 05:36 PM
  5. Problems adding links
    By vonedaddy in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2005, 09:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •