Results 1 to 4 of 4

Thread: problem with CMPS v3.0

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    18

    Default problem with CMPS v3.0

    Hi,
    I did the upgrade and it went fine.

    My problem is that now there is no space between the columns.
    (See the attach pic 1)

    Here what i have in style options (see pic 2).

    It was working fine before the upgrade.

    (my site is in hebrew).

    Thanks,
    Efil.
    www.Televizia.net
    Last edited by efil; 06-08-2007 at 04:15 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: problem with CMPS v3.0

    It looks like there's a small issue with right to left languages. If you'll look in your 'adv_portal' template for this code:
    Code:
    padding-right
    Replace with:
    Code:
    padding-$stylevar[right]
    Then find:
    Code:
    padding-left
    Replace with:
    Code:
    padding-$stylevar[left]
    And that should take care of the problem.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    18

    Default Re: problem with CMPS v3.0

    Yes it did it!


    Thank you for your help.


    Efil.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    24

    Thumbs up Re: problem with CMPS v3.0

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    It looks like there's a small issue with right to left languages. If you'll look in your 'adv_portal' template for this code:
    Code:
    padding-right
    Replace with:
    Code:
    padding-$stylevar[right]
    Then find:
    Code:
    padding-left
    Replace with:
    Code:
    padding-$stylevar[left]
    And that should take care of the problem.
    Wonderful!

    Thank you very much for this assistance.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CMPS problem
    By Mikaelweb in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2006, 02:36 AM
  2. problem with cmps
    By bobbyjr in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 11-03-2005, 04:37 PM
  3. Problem with cmps
    By Icy in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 9
    Last Post: 10-11-2005, 03:14 AM
  4. Problem with CMPS 2.0.0 vB 3.0.8!
    By Takeo in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 09-18-2005, 01:02 PM
  5. Having A problem wit cmps
    By kanyewest69 in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 03-21-2005, 10:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •