Results 1 to 5 of 5

Thread: Add Page - Nothing working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4

    Default Add Page - Nothing working

    Hi guys, ive used the search and tried a few things to resolve my problem but its not making any difference. No Pages are displaying.

    Ive tried "add page" to create various pages but when i click there link on cmps_index.php im just getting 404 errors. Ive tested it with the html page, bbpage, template page and module page but still no luck.

    a link to the cms is http://www.gethosteduk.com/board/cmps_index.php

    i am a Vbadvanced noob please help!

  2. #2
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,463

    Default Re: Add Page - Nothing working

    Admin CP => vBa CMPS => Default Settings => Main Options => CMPS URL

    Change that to '/board/cmps_index.php'.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4

    Default Re: Add Page - Nothing working

    lol that simple! thank you so much! ill donate some moneys!

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4

    Default Re: Add Page - Nothing working

    another question now i have done that, when i click on forum it says invalid page?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4

    Default Re: Add Page - Nothing working

    fixed. I renamed the cmps_index.php to index.php and the index.php to forum.php and edited the nav bar.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Login from vba page not working
    By blind-eddie in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 3
    Last Post: 02-12-2007, 05:10 PM
  2. add/ edit page not working
    By mcm-never-dies in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 6
    Last Post: 12-11-2006, 03:39 PM
  3. Log in from index page not working
    By squishi in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 07-07-2006, 12:30 PM
  4. was working now just white page :(
    By Mr Gixxer in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 9
    Last Post: 04-03-2006, 11:28 PM
  5. How do i get my custom contend page working again?
    By Avalon111 in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 8
    Last Post: 10-18-2005, 01:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •