Page 5 of 5 FirstFirst ... 2345
Results 81 to 93 of 93

Thread: Modules into specific forums

  1. #81
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    I'm sure there's some way to do it, but I'm not familiar with the auto-tagging mod and I'm sure it would be a little more complex than basing things on the forumid.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  2. #82

    Default

    Thanks Brian. Tags use $tags- correct? Couldn't I substitute that variable somehow to pick the correct module?

    By the way this is the auto tagger mod. All it does is tag the thread so tags would still be default VB

    http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=218350

  3. #83
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Sorry, but I don't think it's going to be anywhere near that easy.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  4. #84

    Default

    I can dream cant I.

    OK Ill try and figure this out. I already have it working in Wordpress, now to get it going on VB. Thanks Brian

  5. #85

    Default

    Quote Originally Posted by scalemotorcars View Post
    Thanks Brian. Tags use $tags- correct? Couldn't I substitute that variable somehow to pick the correct module?

    By the way this is the auto tagger mod. All it does is tag the thread so tags would still be default VB

    http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=218350
    I have requested this functionality from IB. Consider to vote for it here: http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-11152

    Brian, what do you think about my question below?
    Quote Originally Posted by Alfa1 View Post
    I would be extremely interested in adding this functionality to show content relevant to the (sub)forum in the sidebar on my showthread.php pages. I have almost 400 (sub)forums(of which I would like to do this for 200 different subforums) and wonder if this can be done without too many queries and affecting performance.

    Having this function in vba CMPS by default would be awesome.
    Do you think this is possible with vba somehow?

  6. #86
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    MA
    Posts
    146

    Default

    I encountered a few issues that should be easily cleared up.

    I started with this:

    Code:
    if (isset($_REQUEST['f']))  
    {  
        $_REQUEST['forumid'] = intval($_REQUEST['f']);  
    } 
    
    switch($_REQUEST['forumid']) 
    { 
        case 12: 
        case 13: 
        case 14:
        case 15: 
        case 16: 
        case 17:
        case 22:
            $getpage = 'myintegration'; 
        break; 
    }
    That showed on every forum so I needed to add this to stop that:

    Code:
        default: 
            $getpage = 'defaultlandingpage'; 
        break;
    That worked great but it broke my homepage (vbacmps) so I added this:

    Code:
       case 0: 
            $getpage = 'home'; 
        break;
    Now everything works except custom pages because they also fall under the case 0: statement. lol How can I get this all to work together?

  7. #87
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Copenhagen
    Posts
    741

    Default

    Quote Originally Posted by iguanairs View Post
    I encountered a few issues that should be easily cleared up.

    I started with this:
    Did you make a normal integration (used for integration on all pages) before you implemented you code? The default setting should not be necessary.

  8. #88
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    25

    Default

    I can't get the getpage to work. I am running VB4 with vBa 4.1.2

    The integration works fine with a blank page with no modules called "Home". I have tested "Home" with stock modules and it works.

    The page (called test) I am trying to wrap around forum id 2 is not wrapping around that forum when I click on it. "test" comes with stock modules and I don't see any modules.

    I have integrated Forumdisplay and Showthread with "Home"

    Plugin is called Specific Forum based on Product vBadvanced CMPS in hook location vba_cmps_include_getpage (vbacmps).

    if (isset($_REQUEST['f']))
    {
    $_REQUEST['forumid'] = intval($_REQUEST['f']);
    }

    switch($_REQUEST['forumid'])
    {
    // Quick example for just one forumid
    case 2:
    $getpage = 'test';
    break;
    }

  9. #89
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    25

    Default

    Does anyone know if the plugin for wrapping a specific forum with a specific page still works in VB 4? I am having trouble... Please help !

  10. #90
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    If you have friendly URL's enabled in vBulletin then the forumid is not passed in the same way, and I'm not seeing an easy way to extract the forumid from the URL in those cases.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  11. #91
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    25

    Default

    Hi Brian,

    How do I get all the threads within a specified wrapped forum to display the same page wrap as the parent forum?

    Thanks in advance!

  12. #92
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    17

    Default

    I need something similar to this but it is just not possible or at least I don't know how without initializing the userinfo array or the threadinfo array.

    I need this for a site that will have vBSEO installed. My URL scheme is something like site.com/forumid/thread_threadid. I will extract the forumid from the URL because that's the only place in the code at that excecution time where the forumid is available.

  13. #93
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1

    Default

    Hello Brian, you can use the mod supports the latest version of VB
    vBSEO 3.6
    wish you success

Page 5 of 5 FirstFirst ... 2345

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. disable modules for specific style/theme
    By wildo69 in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 9
    Last Post: 04-15-2011, 03:36 PM
  2. Trying to add links to specific forums, in between nav items..
    By Emraith in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-2007, 10:38 AM
  3. left side modules - specific forums
    By Rebecca in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2006, 08:13 AM
  4. Modules for specific pages
    By angelosms in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 8
    Last Post: 12-25-2005, 02:08 AM
  5. Modules only one a specific style
    By e-steki in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 7
    Last Post: 12-23-2005, 02:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •