Results 1 to 3 of 3

Thread: Homepage not showing for a usergroup

  1. #1

    Question Homepage not showing for a usergroup

    So I have created paid usergroups on my forums, however I have come across a problem.

    When a member is in that group they cannot see the homepage, all they see is the header and footer.

    i have checked off all the usergroups in the settings of vbadvanced, but nothing is showing.

    Any ideas please?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Homepage not showing for a usergroup

    Sounds more like that group does not have permission to view any of your modules. If you add a new usergroup, you will also need to update the permissions for your CMPS modules and pages.

  3. #3

    Default Re: Homepage not showing for a usergroup

    wow, im an idiot....totally missed the module part...thanks Brian.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [REQ] Looking for a different homepage by usergroup
    By JoshFink in forum Module & Modification Discussion & Requests
    Replies: 6
    Last Post: 09-10-2006, 03:04 AM
  2. Images Not Showing w/ Homepage
    By kaskade in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 05-01-2006, 11:41 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 01-23-2006, 04:08 AM
  4. New usergroup unable to see homepage
    By HolyCircle in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 10-30-2005, 04:37 PM
  5. Logo not showing up on homepage
    By 03GTFL in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 08-01-2004, 10:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •