Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 33 of 33

Thread: Mark Thread As News

  1. #21
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    36

    Default Re: Mark Thread As News

    I've been waiting for more than a year for a feature like this... and still nothing.

  2. #22

    Default Re: Mark Thread As News

    Well this is supposed to work, but maybe in 3.7 needs some tweaking to work?

  3. #23
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5

    Default

    Did it with

    AND ((thread.forumid IN(" . implode(',', $mods['inforums']) . ") OR (thread.iconid = 'xx'))
    thx guys, great thing =)

  4. #24
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    10

    Default

    Where do you put this code?

  5. #25
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7

    Default

    I'm waiting for soulition many many long time...

  6. #26
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    26

    Default

    AND ((thread.forumid IN(" . implode(',', $mods['inforums']) . ") OR (thread.iconid = 'xx'))

    Hey

    Do i use this code and replace it with the line in the news.php file ?
    and where do i get the icon code ?

  7. #27
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3

    Default

    Where do you put this code?

  8. #28
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7

    Default

    Any solution for v3.2.0 ?

  9. #29
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Sledge View Post
    this works great to me, but is there also a way to select a single posting in a thread to be displayed on the news ? because there might be single postings in a thread that should also be displayed on the news. is there any way for this ?
    Has anyone tackled this with the latest version of vbcmps4 yet? Would be a great addition to the script.

    I would be willing to pay $25 for such a modification as this.
    Last edited by remati; 05-20-2010 at 08:21 PM.

  10. #30
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    26

    Default

    AND ((thread.forumid IN(" . implode(',', $mods['inforums']) . ") OR (thread.iconid = 'xx'))
    I put that in but it's not working. Does this not work with vBA v3.2.2?

  11. #31
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    26

    Default

    Has anyone found any way to simple mark thread as news by using a thread icon?

  12. #32
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    26

    Default

    Got it to work, silly me... I forgot to put in the icon's ID!

  13. #33
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    7

    Default

    hello, anyone know if it works with vbulletin 4? I do not get it working thanks

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mark a thread as new
    By s0b in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 3
    Last Post: 06-12-2007, 12:01 PM
  2. Mark / Unmark thread as news.
    By KieuTuan in forum Modifications (version 3.x & 2.x)
    Replies: 9
    Last Post: 03-11-2007, 04:29 PM
  3. Another way to mark news
    By s0b in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-2007, 01:28 PM
  4. Mark Thread as News
    By Blue Moose Aaron in forum Add-On Modules & Modifications
    Replies: 142
    Last Post: 06-13-2006, 01:53 AM
  5. Get the "Mark Thread As News" hack working on v2.x
    By CheapyD in forum Feedback & Suggestions
    Replies: 0
    Last Post: 03-15-2006, 09:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •