Results 1 to 4 of 4

Thread: Bug in EditModule

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2

    Default Bug in EditModule

    Whoops.. wrong section..

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2

    Default Bug in EditModule

    There seems to be a bug in the edit module page,entering something like
    Code:
    <font color="red"><b>Text here</b></font>
    into a "Text" column, such as in the "[Site Navigation]" module,will break out of the table the next time the page is reloaded.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,609

    Default Re: Bug in EditModule

    [ Threads merged ]

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Bug in EditModule

    Thank you for pointing that out. If you will look in your forum/includes/vba_cmps_adminfunctions.php file for this code:
    PHP Code:
    <td><input class="bginput" name="' . $name . '[' . $pagecount . '][text]" value="' . $navlinks['text'] . '" size="18" tabindex="1" ' . $jsdefault_onchange . '/></td
    And replace with this:
    PHP Code:
    <td><input class="bginput" name="' . $name . '[' . $pagecount . '][text]" value="' . htmlspecialchars($navlinks['text']) . '" size="18" tabindex="1" ' . $jsdefault_onchange . '/></td
    Then that should take care of the problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •