Results 1 to 2 of 2

Thread: Nav Problem and Missing images

Hybrid View

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    2

    Default Nav Problem and Missing images

    After installing CMPS all of the links on the nav bar dont work e.g Register-FAQ- Members List- Calendar- Today's Posts -Search

    and also this is what i have in the Navbar Replacements
    Quote:
    memberlist.php
    usercp.php
    register.php
    faq.php
    calendar.php
    search.php
    login.php
    forumdisplay.php
    profile.php
    private.php
    subscription.php
    member.php
    online.php
    and CMPS URL is /index.php since i rename it to index.php

    You can check www.lancer-evo.net

  2. #2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Images missing in Editor
    By clothahump in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 01-21-2008, 10:11 AM
  2. Some Images missing?
    By fuze_man in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 01-05-2008, 03:42 PM
  3. Images missing - yes I upgraded the images...
    By SE7ENSINS com in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 10-16-2006, 03:22 PM
  4. images missing, navbar problem and login
    By foxfirediego in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 04-25-2006, 04:02 PM
  5. Errors and Missing Images
    By bushka in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2006, 08:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •