Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 58 of 58

Thread: vBslideshow module

  1. #41
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    102

    Default Re: vBslideshow module

    Quote Originally Posted by Lionel View Post
    Flash parameters itself require same domain.
    Major bummer

  2. #42
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5

    Default

    I´m a little bit confused...

    Should I be able to have such a nice slideshow with just uploading the module in the first post or do I have to buy your product?

  3. #43

    Default

    Quote Originally Posted by sebbiO View Post
    I´m a little bit confused...

    Should I be able to have such a nice slideshow with just uploading the module in the first post or do I have to buy your product?
    Requires vBcover vBslideshow

  4. #44
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5

    Default

    Okay, thx =)

  5. #45
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    United Kingdom
    Posts
    20

    Default

    Quote Originally Posted by pcoskat View Post
    LOL!

    Ok...let's see if this is easier...

    Does Slideshow have to be installed at the same domain as the vBulletin it's pulling from?

    In other words, can I have the SlideShow appear on MYDOMAIN#1.com, displaying posts from a vBulletin installed at MYDOMAIN#2.com?

    Both domains are on the same server...
    It is possible to pull images from another domain through Flash, but you will need to setup a cross-domain policy. This can also be done using a PHP proxy, which would then feed the flash movie.

    I have pulled images and videos from YouTube using cross-domain policies, and also a Google Developer ID. Anything is possible if you know how to code such features.

  6. #46
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by sebbiO View Post
    I´m a little bit confused...

    Should I be able to have such a nice slideshow with just uploading the module in the first post or do I have to buy your product?
    Quote Originally Posted by Globalbuzz View Post
    Requires vBcover vBslideshow
    So thats a yes you need to pay to use this?

  7. #47
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    United Kingdom
    Posts
    20

    Default

    Quote Originally Posted by Talk-Pets View Post
    So thats a yes you need to pay to use this?
    Yes, you will need to buy the vBSlideshow from www.vbcover.com
    www.digitalport.co.uk
    Flash AirGlide developers for vBulletin, vBadvanced, Photopost Pro and PHPmotion

  8. #48
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3

  9. #49
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2

    Default

    thanks alot

  10. #50

    Default

    Great product I love it. Thanks
    You can see it working at http://www.photochimper.com

  11. #51

    Default

    i am sorry

    but no thing appared??

  12. #52
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1

    Default

    thank you very much this excellent this hack down

  13. #53

    Default

    Is there any sort of time-line on when a compatible version will be made for vb 4.0. I realize these things take time, but I need to advise my members of when the slideshow should be expected back.

  14. #54
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,694

    Default

    Quote Originally Posted by Tort View Post
    Is there any sort of time-line on when a compatible version will be made for vb 4.0. I realize these things take time, but I need to advise my members of when the slideshow should be expected back.
    I think you need to post at vbcover and ask Lionel if he is updating the vbslideshow software.

    His forum is rather quiet to say the least at present.

  15. #55

    Default

    Quote Originally Posted by CareyCrew View Post
    I think you need to post at vbcover and ask Lionel if he is updating the vbslideshow software.

    His forum is rather quiet to say the least at present.
    I double posted. I did not find an answer there so I came here.

  16. #56
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8

    Default

    I was thinking about getting this, but it says I need Ioncube decoder, is that something else that has to be purchased as well...?

  17. #57
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    United Kingdom
    Posts
    20

    Default

    Quote Originally Posted by [Gadget] View Post
    I was thinking about getting this, but it says I need Ioncube decoder, is that something else that has to be purchased as well...?
    ionCube is an open-source Linux product, therefore it is free. Some webhosts install it by default, others will install it if you ask.
    www.digitalport.co.uk
    Flash AirGlide developers for vBulletin, vBadvanced, Photopost Pro and PHPmotion

  18. #58

    Default

    Does vbslideshow only look at attachment or can it also look at images that are being pulled form photobucket ?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •