Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 79

Thread: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

  1. #1

    Default Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    OK - here's a quick job of it - you should play around with the height sizing of the iframe and the table cell to match your forum style.

    Create a new template adv_portal_flashchat
    PHP Code:
    <table align="center" border="0" cellpadding="$stylevar[cellpadding]cellspacing="$stylevar[cellspacing]class="tborder" width="100%">
        <
    tr>
            <
    td class="tcat">
                <
    strong><span class="smallfont">$vba_options[portal_blockbullet$vboptions[bbtitleChatRooms</strong></span>
            </
    td>
        </
    tr>
    </
    table>
    <
    table align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="$stylevar[cellspacing]class="tborder" width="100%" height="600">
        <
    tr>
            <
    td class="alt1">
            <
    div align="center"><iframe src="$vboptions[bburl]/FlashChat/flashchat.php" width="100%" height="600" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no"></iframe></div>
            </
    td>
        </
    tr>
    </
    tbody>
    </
    table
    Then make a new CMPS page with Title FlashChat, Identifier chat and Template adv_portal_flashchat - then set it up however you like and link to it with $vboptions[homeurl]/?page=chat

    This has been deliberately not made collapsible cos if you collapse the FlashChat module it will log you out
    Natcher00
    [vB 3.0.3] so cool PNG24 transparencies for IE
    [vB 3.0.3] quick and easy Gradients made easy!
    [vB 3.0.3] cross-browser Hover CSS effect on forumbit and threadbit

  2. #2

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    Additional: to make your vBulletin menus drop-down over the top of your FlashChat window, use this modification to your inc/flashChatTag.php file:

    Find:
    PHP Code:
            $tag .= "<EMBED src=\"$movie\" FlashVars=\"$fv\" menu=\"false\" quality=\"high\" scale=\"noscale\" salign=\"LT\" WIDTH=\"$width\" HEIGHT=\"$height\" NAME=\"$id\" ALIGN=\"\" TYPE=\"application/x-shockwave-flash\" PLUGINSPAGE=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" BASE=\"$base\"></EMBED>"
    Replace with:
    PHP Code:
            $tag .= "<PARAM NAME=\"wmode\" VALUE=\"transparent\" />";
            
    $tag .= "<EMBED src=\"$movie\" FlashVars=\"$fv\" menu=\"false\" quality=\"high\" scale=\"noscale\" salign=\"LT\" WIDTH=\"$width\" HEIGHT=\"$height\" NAME=\"$id\" ALIGN=\"\" TYPE=\"application/x-shockwave-flash\" PLUGINSPAGE=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" BASE=\"$base\" wmode=\"transparent\"></EMBED>"
    Natcher00
    [vB 3.0.3] so cool PNG24 transparencies for IE
    [vB 3.0.3] quick and easy Gradients made easy!
    [vB 3.0.3] cross-browser Hover CSS effect on forumbit and threadbit

  3. #3
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,609

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    Natch, for those of us not familiar with the app, do you have a URL for reference?

  4. #4
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    132

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    Here you go

    http://www.mobileforces.org/?page=chat

    The script is offered here for $5

    http://tufat.com/script.php?script=chat

    If you are not a member of Natch's board you can go here to check out a demo of the script.

    Just make up a username and password.

    http://www.easterpig.com/demo/flashchat/default/

    Note Natch's mod above is for the Flashchat to open inside a browser page and the demo link post is not.

    Fiber
    Last edited by Fiber; 09-22-2004 at 09:02 PM.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Holland (temp Canada)
    Posts
    78

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    Works! Thanks!! Looks great in window
    Last edited by pdatotaal; 09-23-2004 at 10:55 AM.

  6. #6

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    natch - awesome job. is there a way to make a module that will tell you who's in the chat room live without having to click it or any info.php pages?

  7. #7
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    132

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    Yinyang there is one over at vbtemplates.com.

  8. #8
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Málaga, Spain
    Posts
    43

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    Downloaded the script, followed the instructions but have this error:

    Warning: Failed opening '/home/httpd/vhosts/nield.com/httpdocs/includes/config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/httpd/vhosts/nield.com/httpdocs/flashchat/inc/cmses/vbulletinCMS.php on line 4

    anyone?

  9. #9
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Málaga, Spain
    Posts
    43

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    No longer an issue, for those you might run into the same problem you need to make some changes to the vBulletinCMS.php file:

    change this.

    Code:
    //include(realpath(dirname(__FILE__) . '/../../../') . '/includes/config.php'); 
    
       include( '../../includes/config.php' );
    to this:

    Code:
    include(realpath(dirname(__FILE__) . '/../../../') . '/includes/config.php'); 
    
       //include( '../../includes/config.php' );

    all credit goes to Fiber

  10. #10
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Málaga, Spain
    Posts
    43

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    Seam to have another prob, been trying to fix this but its driving me mad , I´m loged in to my test site following the link to chat bellow, it loads than kicks me and gives me a "page can not be displayed" message!!!

    this only happens from a CMPS page when I follow the normal link it works, but still can not log out of my site

    I´ve have .nield.com in admin cp for cookies set,


    NORMAL LINK: http://www.nield.com/forum/flashchat/flashchat.php

    CMPS LINK: http://www.nield.com/index.php?page=chat

    user name:test
    password:test

  11. #11
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    132

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    works fine here on both

  12. #12
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Peoria, AZ
    Posts
    250

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    LOL I am sorry, maybe I have been on the comp too long today, however, I do not understand the instructions??

    Can you please clarify.

    Thanks!

    Mike

  13. #13
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    132

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    What part do you not understand seems very clear to me?

  14. #14
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Málaga, Spain
    Posts
    43

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    Fiber,

    The links I posted work on my other PC!! plus I can Log in and out no probs, I must have a prob with PC weird...... get page can not be displayed.

  15. #15
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Peoria, AZ
    Posts
    250

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    Quote Originally Posted by Fiber
    What part do you not understand seems very clear to me?
    LOL pretty much this part:

    Then make a new CMPS page with Title FlashChat, Identifier chat and Template adv_portal_flashchat - then set it up however you like and link to it with $vboptions[homeurl]/?page=chat

    I am sorry, I do not mean to be an idiot!

    Mike

  16. #16
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    132

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    This is what it means:

    Make a New page for VBA CMPS (AdminCp>VBA CMPS>Add Page)

    Page Title: FlashChat

    Page Identifier: chat

    Page Template: adv_portal_flashchat

    Select which modules you will include in the page. (more thatn likey none is a good idea.

    Click Save and done.

    This is what you use to link to that page, whether you put it in the Navbar or wherever you compile your links.

    $vboptions[homeurl]/?page=chat


    Hope that does it for you.

  17. #17
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    28

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    Installed, thx!!!

    Was there a way to add it to who's online loc?? Or am I a dunny and missed that part?

  18. #18
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    132

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced


  19. #19
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Peoria, AZ
    Posts
    250

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    Fiber thank you for the help my friend! Works like a champ...

    The only issue I am having is trying to get the "Whos in Chat" hack to work

  20. #20
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    132

    Default Re: Module to add FlashChat to your vBAdvanced

    Whats wrong with it? Give me some details and I will do my best to help.

    Fiber

Page 1 of 4 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Shout Box module using BVShoutBox from vb.org
    By emtee in forum Add-On Modules & Modifications
    Replies: 31
    Last Post: 08-20-2005, 06:42 AM
  2. Module: Basic collapsing module
    By 58sniper in forum Add-On Modules & Modifications
    Replies: 17
    Last Post: 02-17-2005, 12:46 PM
  3. vBadvanced CMPS RC2 Released!
    By Brian in forum Announcements
    Replies: 29
    Last Post: 10-29-2004, 10:27 AM
  4. Add php script to custom page
    By renderst in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 10
    Last Post: 06-22-2004, 12:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •