Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 31

Thread: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

  1. #1

    Default Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    Does anybody know how I can get it back? Had it as a Module before and it worked.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    11

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    bump for an answer, just noticed this on mine also.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    6

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    Same here :-(

  4. #4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    11

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    ttt

  5. #5
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,609

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    Not sure if Brian has had a chance to investigate yet but I'll take a look tonight.

    I just installed a clean copy of B6 and CMPS 3.0.0 and, sure enough, the Tags module does not show even though it is configured on the page and is active.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    450

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    It works well on my two sites.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    It looks like vBulletin changed the way they handle tags a bit in 3.7 beta 6. I've just updated the forum/modules/popular_tags.php file in the download package here so it can work with either method, so if you guys will download the files from here again and replace your popular_tags.php file with the updated version, that should take care of the issue.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    11

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    Thank You,

    Updated and working.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    6

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    Nice job, working now

  10. #10
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,609

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    ... I've just updated the forum/modules/popular_tags.php file in the download package ...
    Quote Originally Posted by fxlr8 View Post
    Thank You,

    Updated and working.
    Quote Originally Posted by jbldesign View Post
    Nice job, working now
    One more confirmed working on a fresh copy of B6. Thanks for the quick fix, Brian.

  11. #11
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    thanks! and much appreciated!

  12. #12

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    My Tag modules also don't work on my vBulletin 3.7.0+vBa 3.0.0.

    I have downloaded once more the archive 3.0.0 and 3.0.1 and replaced the module popular_tags.php on my ftp.

    .... and I obtain this message :

    Fatal error: Call to undefined function: cmps_template_alter() in /home.10.5/everayno/www/forum/modules/popular_tags.php on line 36
    with any version of module. I have tried twice.

  13. #13
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    v3.0.1 of the CMPS has been released which includes this fix.

  14. #14

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    Many thanks, after upgrade, all is fine !

  15. #15
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    i install cmps 3.0.1 and all things good but


    tag cloud not appear on my cmps_index ... and it active from settings

    vbulletin version is 3.7.0 gold

  16. #16
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    5

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    same here

  17. #17
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    5

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    Update: I think it may have something to do with the treatment for relative vs. absolute URLs to get to tags.php.

  18. #18
    Join Date
    May 2007
    Location
    France
    Posts
    11

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    I have the same problem on my forum (vb3.7.1 + cmps 3.0.1)
    is there a fix for this bug ?

  19. #19
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,609

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    Quote Originally Posted by kaleu View Post
    I have the same problem on my forum (vb3.7.1 + cmps 3.0.1)
    is there a fix for this bug ?
    Which problem are you having, the module not appearing or the error message?

  20. #20
    Join Date
    May 2007
    Location
    France
    Posts
    11

    Default Re: Tag Cloud Disappeared after Installation of vbulletin 3.7 Beta 6

    Quote Originally Posted by KW802 View Post
    Which problem are you having, the module not appearing or the error message?
    oups sorry ...

    the module not appearing.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Database error in vBulletin 3.7.0 Beta 5:
    By RaceJunkie in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 14
    Last Post: 04-02-2008, 01:38 PM
  2. Vbulletin 3.7.0 Beta 2
    By Chance4Today in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 11
    Last Post: 12-18-2007, 04:15 AM
  3. Installation Issue - Disappeared
    By yachtjim in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 09-02-2007, 02:56 PM
  4. vBulletin 3.5 Beta 1 Has Been Released
    By KW802 in forum Chit Chat
    Replies: 35
    Last Post: 06-24-2005, 10:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •