Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 33 of 33

Thread: Go to new post fragment...

  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    118

    Default Re: Go to new post fragment...

    @Brian I have an update for you.

    I was talking to vtec44 on vbulletin.com and he did not have this problem on his forums running 3.7.0 beta 6. So I checked and indeed there was no problem.
    However, he had no side-columns on his forums. This gives me the impression that the problem might be found in the integration part of vBA.

    Maybe this is of any help to you, I don't know but I thought I just post it so you know.

  2. #22
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,434

    Default Re: Go to new post fragment...

    For those that are having this problem, I've just updated the forum/includes/vba_cmps_include_top.php file to include a fix for this. If you will download the files from here again and replace that file on your server with the updated version, that should take care of the issue. Or, if you would rather apply the fix manually, just open the file, look for this code:
    PHP Code:
        if ($bodytag)
        {
            
    $bodycut strpos($nonindex'>'$bodytag);
            
    $newheader substr($nonindex0$bodycut 1);
            
    $nonindex substr($nonindex$bodycut 1);
        } 
    Replace with this:
    PHP Code:
        if ($bodytag)
        {
            
    // Work around for <body> tags that could contain js with >'s
            
    preg_match('#<body(\s+\w+\s*=\s*(("|\').*?(?<!\\\)\3))*>#s'$nonindex$bmatches);
            
    $bodycut strlen($bmatches[0]) + $bodytag 1;
            
    $newheader substr($nonindex0$bodycut);
            
    $nonindex substr($nonindex$bodycut);
        } 
    And that should take care of the issue.
    Last edited by Brian; 03-13-2008 at 01:04 PM.

  3. #23
    Meph to the isteus!
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    13

    Default Re: Go to new post fragment...

    It *does* take care of the issue, thanks Brian

  4. #24

    Default Re: Go to new post fragment...

    Thank you.

    This took care of me as well, and I posted this link back to VB.com's bug report b/c I thought it was a BETA bug

    Thank you again!

  5. #25

    Default Re: Go to new post fragment...

    Thanks for the fix.

  6. #26

    Default Re: Go to new post fragment...

    Thanks Brian. You the man.

    Skip

  7. #27
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    118

    Default Re: Go to new post fragment...

    Brian you're great! Fixed worked for me too, thanks!!

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    7

    Default Re: Go to new post fragment...

    thank you!!

  9. #29
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    18

    Default Re: Go to new post fragment...

    Thank you for your timely response and fix Brian!

  10. #30
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    16

    Default Re: Go to new post fragment...

    thanks a lot, that's workin'!

  11. #31
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Manassas, Virginia
    Posts
    139

    Default Re: Go to new post fragment...

    Awesome! I just applied the fix too and it worked great! Thank you soooo much Brian!

  12. #32

    Default Re: Go to new post fragment...

    Thanks, fixed my issue. Are there any opther 3.7 tweaks to apply?

  13. #33
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,434

    Default Re: Go to new post fragment...

    v3.0.1 has been released to deal with all issues with vB 3.7.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Today Post, New Post & Search Database Errors
    By ericpsf in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 5
    Last Post: 07-17-2008, 11:22 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 11-05-2007, 11:20 AM
  3. Post Icons and Last Post button
    By ryr8828 in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 04-04-2007, 10:29 PM
  4. Latest threads on CMPS - takes to post #1 not latest post
    By Viks in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 11
    Last Post: 02-16-2005, 01:47 PM
  5. My post icons went away, as did the line under post titles
    By Noah in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 3
    Last Post: 12-23-2004, 06:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •