Results 1 to 5 of 5

Thread: Header Logo's

  1. #1

    Default Header Logo's

    Why does it not pull the banners from their respective folders like CMPS does?

    Having several styles, some of my logo images are named the same, which cause me not to see some of my header logos.

    Can we change the path from which the logos are derived? Otherwise I would have to go into each template and change the name of my logo image for each style, and then re-upload images with the new names.

    Could I be doing something wrong?

    Also, like many others, my Home link is not directing me to '/forum/home.php', it is directing me to 'links/home.php'

    and my contact us is not directing me to '/forum/sendmessage.php' , it is directing me to 'links/sendmessage.php'.

    And yes, I have included sendmessage.php in the replacements for the footer.

    Please help me. I would love to get this working.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Header Logo's

    vBa Links will not show any different logos/banners than are shown in your forums. It shows the same thing that's entered in your "Title Image" setting for that style.

    As for your links, yours are in your 'header' template so you will need to copy the filenames listed in your Navbar Replacements setting over to your Header Replacements.

  3. #3

    Default Re: Header Logo's

    Please take a look at my links page.

    http://www.hiphopeulogy.com/forum/links/index.php

    I'm not getting any header.

    Why? it works on my CMPS page.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Header Logo's

    Ahh, didn't notice that you have the CMPS in the same folder as your forums, so that would by why it's able to pick up the image and the links directory isn't. Follow the steps in the link below and that will update your images.

    http://www.vbadvanced.com/forum/faq....trouble_images

  5. #5

    Default Re: Header Logo's

    I see.

    The problem was within the additional css functions. The header was defined in there without the full url.

    worked like a charm.

    Thanks man!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need header help please...
    By gonecountry in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2007, 11:47 AM
  2. How to get the Header buttons to act like forum header
    By nymyth in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 05-23-2007, 12:18 PM
  3. Show header category as sub to another header category
    By HenrikHansen in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-2007, 11:18 AM
  4. Header
    By AlexUK in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 3
    Last Post: 04-06-2005, 03:31 PM
  5. GoogleAds in Forum Header but not in CMPS header
    By gguerra3 in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 04-04-2005, 07:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •