Results 1 to 3 of 3

Thread: All I get is dead links trying to connect to my vBadvanced CMPS

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Colorado
    Posts
    11

    Default All I get is dead links trying to connect to my vBadvanced CMPS

    I paid the 15.00 bucks and had vBadvanced install it because I'm not one to do it.

    Everything is set on default and I've tried the default 'Page Variable' in the url everyway I can think of to connect to this thing but, everything I try goes to a dead link.

    I've even tried making test pages and connect to them but, still the same dead links.

    I've read into the User Manuals thinking something isn't turned on but, if there isn't I don't see it.

    The url to the forums is http://www.sep.tngamer.com/forums/index.php?

    Can anyone give a suggestion or if you know the proper way to make this work, please post it...

  2. #2
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,434

    Default Re: All I get is dead links trying to connect to my vBadvanced CMPS

    I'm not sure I understand what you're asking... The CMPS seems to be working fine...
    http://www.sep.tngamer.com/cmps_index.php

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Colorado
    Posts
    11

    Default Re: All I get is dead links trying to connect to my vBadvanced CMPS

    That is what I was asking. Just needed the link that worked.

    Thanks..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CMPS Module - Latest or Hot Links
    By Brian in forum Modifications
    Replies: 63
    Last Post: 08-21-2008, 08:34 PM
  2. Hacks from vBadvanced > CMPS
    By Intex in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 6
    Last Post: 02-16-2006, 11:16 AM
  3. vBadvanced Links Directory RC3 Now Available!
    By Brian in forum Announcements
    Replies: 37
    Last Post: 01-24-2005, 05:58 AM
  4. Help with IMG Tag parse on vBadvanced CMPS
    By Atomic Fireball in forum Add-On Modules & Modifications
    Replies: 1
    Last Post: 07-14-2004, 09:57 PM
  5. vBadvanced CMPS Questions
    By Big Kahuna in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 06-24-2004, 12:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •