Results 1 to 6 of 6

Thread: Logo link to forum home?

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4

    Default Logo link to forum home?

    Hi all,

    I've recently installed vBadvanced links directory and was wondering how I can change the logo to link to the forum homepage within the links directory? Its currently linking to the index of the links directory. I had a look through index.php of the links sub-folder but had no luck?

    Thanks in advance,
    Greg

    PS- Sorry I originally posted this in the wrong forum (feedback) please delete

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Logo link to forum home?

    If you edit that link in your 'header' template and prefix it with "$vboptions[bburl]/", then that should do the trick.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4

    Default Re: Logo link to forum home?

    Great, thats fixed it, thanks a lot Brian

  4. #4
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4

    Default Re: Logo link to forum home?

    Infact whilst I'm here do you know why the mod Ultimate Side Columns isn't displaying correctly on the VB Advanced Link Directory? In the options for USC I have the boxes ticked for displaying on all VB Advanced pages.

    (it loses the spacing on the right column, between main area and column and at the bottom also)

    Any ideas?
    Thanks,
    Greg
    Last edited by gregfindley; 04-12-2008 at 11:33 AM.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Logo link to forum home?

    Looks like you need to look in the template for your side columns, find the image that's pointing to either "clear.gif" or "$vboptions[cleargifurl]", and prefix that with "$vboptions[bburl]/" as well.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4

    Default Re: Logo link to forum home?

    Excellent that fixed it thanks again Brian!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Logo Good on Forum, Logo Bad On Portal
    By dbirosel in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 02-22-2007, 06:41 PM
  2. How Do I add Forum/Home Link on Nav Bar?
    By rsxtc in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 11-23-2005, 01:30 AM
  3. No forum link and no logo?!
    By Crazylike in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 8
    Last Post: 06-24-2005, 06:34 PM
  4. Home/Forum logo/navbar /table height alignment
    By SomeName in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 7
    Last Post: 02-11-2005, 01:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •