Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 23 of 23

Thread: Bad Clouds: Tag Cloud Glitch

  1. #21
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    10

    Default

    I even installed another new vBulletin 3.8.1 forum and a new copy of
    vBadvanced 3.1.0 and still the same problem ...

  2. #22

    Default Ayudaaaa

    Necesito saber como puedo poner este foro dentro de mi web

  3. #23
    Join Date
    May 2008
    Posts
    13

    Default

    I just upgraded to vBulletin 3.8.3 and vBadvanced 3.2.0 and noticed this problem of tag_cloud_headinclude not pulling in the CSS for the Popular Tags module.

    I have the updated module and correct Templates Used settings mentioned in this thread.

    I noticed the problem only appears when Guests view the site, not logged in users. (Guests are not getting the tag cloud CSS, but logged in users are.) Could this glitch have something to do with home page caching for Guests?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 3.7 Tag Cloud?
    By glorify in forum Module & Modification Discussion & Requests
    Replies: 2
    Last Post: 01-01-2008, 02:40 PM
  2. Directories Glitch
    By Rob Locke in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 0
    Last Post: 01-26-2006, 08:38 PM
  3. Strange log-in glitch
    By valentine in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 3
    Last Post: 01-24-2005, 03:09 PM
  4. Minor glitch after upgrade to 3.0.5
    By valentine in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 3
    Last Post: 01-08-2005, 03:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •