Results 1 to 7 of 7

Thread: Navbar in Links Directory

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    17

    Default Navbar in Links Directory

    ...isn't working properly. Instead of linking to the forums section (forum/usercp.php, for example), the links are reading like "links/usercp.php"; substituting "forum" for "links". How do I fix this?

    Thank you!

  2. #2

    Default Re: Navbar in Links Directory

    To prefix the MAIN NavBar links with the forum URL you need to add the files to the 'NavBar Replacements' section in the cpanel under 'vBadvanced Global Options'

    These are the ones I have in mine.
    memberlist.php
    usercp.php
    register.php
    faq.php
    calendar.php
    login.php
    forumdisplay.php
    profile.php
    private.php
    subscription.php
    member.php
    online.php
    search.php
    blog.php

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    17

    Default Re: Navbar in Links Directory

    Ok...the navbar was in the header so I had to put those values in the header replacements. Thank you!
    However, I'm now having a problem with the Blog link from the navbar template showing up in the Header navigation. The rest of the navbar for vbulletin isn't shown, just the blog link, which creates two links because the header has the original blog link. How do I get rid of the navbar blog link?

    I've attached a pic of the problem...

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Navbar in Links Directory

    For the blog link you will need to edit your 'blog_navbar_link' template and replace the call to "blog.php" with "$vboptions[bburl]/blog.php".

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    17

    Default Re: Navbar in Links Directory

    This is all that's in the blog_navbar_link: <td class="vbmenu_control"><a href="blog.php$session[sessionurl_q]">$vbphrase[blogs]</a></td>. Am I supposed to replace that whole line?

  7. #7
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    17

    Default Re: Navbar in Links Directory

    Actually, for the template I'm using, I just cleared the blog_navbar_link completely. That did the trick. Thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wrong navbar link for blog on CMPS and Links Directory
    By funfiles.ws in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 09-20-2007, 11:07 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 05-14-2007, 02:31 PM
  3. Links Directory navbar issue
    By geoff in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 03-15-2006, 06:58 PM
  4. navbar background will not show in Links Directory
    By RaceJunkie in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 09-18-2005, 10:26 PM
  5. Make the Links Directory a Downloads Directory
    By lethal in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 01-03-2005, 04:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •