Results 1 to 14 of 14

Thread: CMPS No Show

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    13

    Default CMPS No Show

    Do excuse the simplicity of my post but I am new to all this; vbulletin, vbadv, php, msql the whole kit and cuboodle. I getting thru it slowly but it takes time.

    My issue is that I have installed it correctly (following the instructions) but I see nothing. What have i missed??

    thx

  2. #2

    Default Re: CMPS No Show

    a little bit more info please....

    we can't be sure you installed it correctly first of all.


    also, what does it show on the pages?
    is your forum working?
    have you looked at the CMPS options in the forum admincp ?
    have you set up the "default / homepage" correctly?
    Last edited by robert_2004; 10-13-2004 at 07:13 AM. Reason: adding more convo

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    13

    Default Re: CMPS No Show

    Quote Originally Posted by robert_2004
    a little bit more info please....

    we can't be sure you installed it correctly first of all.


    also, what does it show on the pages?
    is your forum working?
    have you looked at the CMPS options in the forum admincp ?
    have you set up the "default / homepage" correctly?
    HI,

    thanks for getting back to me. In answer to your questions:
    In fact nothing shows up on the pages, they just look like vbulletin out of the box.
    Yes the forum is working, its as if nothing has changed.
    yes I have looked at the CMPS options and selected the appropriate options in Default settings.
    What is correctly? I have activated everything and still no show. Where is the default page? ( I had assumed it was cmps_index.php in root but on viewing it notifies me I do not have the required permissions and then logs me in (forcing an error to http://mydomain/forums/login) not ...login.php.)

    please advise.

    thx

  4. #4
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,434

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    13

    Default Re: CMPS No Show

    Done. Thanks.

    but while i can log in now:

    1. I still dont have permissions to view assuming default homepage is index.php (root). Bit in admin, settings for homepage allow for all users to view..
    2. I can still see no modules at forums/index.php
    3. I also added a new page 'test' with all the bells and whistles. went to domain/forums/index.php?page-test and still nothing

    what am i doing wrong or overlooked??

    thx
    Last edited by ony101; 10-13-2004 at 09:56 AM.

  6. #6
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,434

    Default Re: CMPS No Show

    What exactly is it showing on those pages?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    13

    Default Re: CMPS No Show

    Quote Originally Posted by Brian
    What exactly is it showing on those pages?
    how do i attach screenshot as a thumbnail so as not to take off half the screen?
    Last edited by ony101; 10-13-2004 at 11:00 AM.

  8. #8
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,434

    Default Re: CMPS No Show

    If you're trying to get the modules on your forum pages as well you'll need to follow the instructions on this page in the user's manual.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    13

    Default Re: CMPS No Show

    Quote Originally Posted by Brian
    If you're trying to get the modules on your forum pages as well you'll need to follow the instructions on this page in the user's manual.
    I was but now i would just like to get it working on the main pages. when I have done that then I will move onto adding additional pages.

  10. #10
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,434

    Default Re: CMPS No Show

    What is the problem on the main page? Is it that it's showing the no permission error? If so, do you have that usergroup set to allow them to view the forums?

  11. #11
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    13

    Default Re: CMPS No Show

    Quote Originally Posted by Brian
    What is the problem on the main page? Is it that it's showing the no permission error? If so, do you have that usergroup set to allow them to view the forums?

    Brian,
    yes. from what i can tell all the correct permissions have been applied. I have a registered user 'test' assigned forum permissions. Also now if attempt to login redirect to vbulletin permission message. Select home and back to index which redirects me back to /index.php?

    (I know there is an installtion service bt would prefer to sort this out)

  12. #12
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,434

    Default Re: CMPS No Show

    If you'd like to submit a support ticket via the Member's Area here then I'll be glad to take a look and see what the problem is (please give your test account login/password as well in the box where you describe your problem).

  13. #13
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    13

    Default Re: CMPS No Show

    Quote Originally Posted by Brian
    If you'd like to submit a support ticket via the Member's Area here then I'll be glad to take a look and see what the problem is (please give your test account login/password as well in the box where you describe your problem).
    thanks, will do!

  14. #14
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    13

    Default Re: CMPS No Show

    Brian,

    You just sorted me out after I supplied a support ticket. thanks alot. it does surprise me I made a pig's ear of it (unintentional of course).

    BTW if you have time what did i do wrong as I will beleive it or not be getting a new licence for another site

    thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CMPS Can't show Forum and Latest Topics on the same page
    By george bray in forum Bugs & Other Issues
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-2004, 02:45 PM
  2. Thread icons don't show on CMPS home page
    By gfd in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-2004, 04:33 AM
  3. Show richest members on CMPS ?
    By LoOnEyToOnZ in forum Add-On Modules & Modifications
    Replies: 11
    Last Post: 08-11-2004, 07:48 PM
  4. Why somtime the CMPS index.php can not show ?
    By Kengan in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 9
    Last Post: 06-29-2004, 06:18 PM
  5. Images show up on forum but not CMPS?
    By DarknessDivine in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 3
    Last Post: 06-04-2004, 02:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •