Results 1 to 7 of 7

Thread: Moderation links pointing to invalid page

  1. #1

    Default Moderation links pointing to invalid page

    Okay guys our vBAdvanced has been running relatively sweetly apart from since upgrading to vB 3.7.x we're seeing three problems:

    1) Even though we are running a very small number of modules it is now taking 4-6 seconds to load the portal, under 3.6.x of vB this was almost instant.

    2) The Quick Moderation links when used always show there is nothing to moderate even though the counter next to the links showw that there is and the moderation can be done from the vB Admin screens moderation section.

    3) We use the Different Domains, different vBAdvanved page Mod to allow two different styles to be active, our main style and one suitable for mobile devices. The second uses a mobile. start to the domain instead of www. The mobile domain is parked on top of the original, and so we get the same content but with a different style. That works 100% apart from that the 'Home' link within vbAdvanced still points at the default www. based site. Anyway of changing this?

    The site is www.4winmobile.com or mobile.4winmobile.com

    Hope you guys can help!

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Help with 3 problems: speed / moderation / different domains

    1). Try disabling any 3rd party or custom modules you've added.

    2). http://www.vbadvanced.com/forum/show...ick+moderation

    3). I'm not seeing a 'home' link anywhere on the page, but I'm assuming you would just need to edit the link and change it to point to "/forums/index.php".

  3. #3

    Default Re: Help with 3 problems: speed / moderation / different domains

    Cheers for the reply.

    1) Thanks we'll have to se if we can optimise the code

    2) Wrong issue There are posts to moderate that are valid and do need moderatig but when we access the moderation system via vbA nothing shows up.

    3) Easy fix eh? We'll just edit the template.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Help with 3 problems: speed / moderation / different domains

    2). Errr, the CMPS would not affect posts awaiting moderation... If you're not seeing them then how do you know they're there?

  5. #5

    Default Re: Help with 3 problems: speed / moderation / different domains

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    2). Errr, the CMPS would not affect posts awaiting moderation... If you're not seeing them then how do you know they're there?

    The Quick Moderation CMPS Module shows the post count of the items which require moderation, but iof the liks are clicked on we get a themed page showing with nothing visible to moderate.

    If we go into the native control panel or moderation system in vB then the posts show up.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Help with 3 problems: speed / moderation / different domains

    Ahh, I see the issue. Not sure if vB changed some of these links through the beta versions or what exactly, but if you replace the contents of your 'adv_portal_moderation' template with the following, that should take care of the problem.
    Code:
    <tr>
    	<td class="$bgclass">
    		<if condition="$show['threads']">
    			<div<if condition="$moditems[thread]"> style="font-weight: bold"</if>><a href="$modcpdir/moderate.php?$session[sessionurl]do=posts" target="_blank">$vbphrase[threads]</a> ($moditems[thread])</div>
    		</if>
    		<if condition="$show['posts']">
    			<div<if condition="$moditems[reply]"> style="font-weight: bold"</if>><a href="$modcpdir/moderate.php?$session[sessionurl]do=posts#posts" target="_blank">$vbphrase[posts]</a> ($moditems[reply])</div>
    		</if>
    
    		<if condition="$show['visitormessage']">
    			<div<if condition="$moditems[visitormessage]"> style="font-weight: bold"</if>><a href="$modcpdir/moderate.php?$session[sessionurl]do=messages" target="_blank">$vbphrase[visitor_messages]</a> ($moditems[visitormessage])</div>
    		</if>
    
    		<if condition="$show['events']">
    			<div<if condition="$events[count]"> style="font-weight: bold"</if>><a href="$modcpdir/moderate.php?$session[sessionurl]do=events" target="_blank">$vbphrase[events]</a> ($events[count])</div>
    		</if>
    		<if condition="$show['attachments']">
    			<div<if condition="$attachments[count]"> style="font-weight: bold"</if>><a href="$modcpdir/moderate.php?$session[sessionurl]do=attachments" target="_blank">$vbphrase[attachments]</a> ($attachments[count])</div>
    		</if>
    		<div<if condition="$users[count]"> style="font-weight: bold"</if>><a href="$admincpdir/user.php?$session[sessionurl]do=moderate" target="_blank">$vbphrase[members]</a> ($users[count])</div>
    
    		$template_hook[adv_portal_moderation]
    
    	</td>
    </tr>

  7. #7

    Default Re: Help with 3 problems: speed / moderation / different domains

    Brilliant! That looks to have fixed it - cheers!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 27
    Last Post: 10-09-2010, 03:21 PM
  2. 2 links pointing wrong
    By PremiumKarl in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 08-03-2008, 06:33 AM
  3. Invalid Page Specified - Forum Links
    By RhinoForums.net in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 08-13-2007, 02:20 PM
  4. Forum home links not pointing to portal home page
    By cbiweb in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 07-31-2007, 10:25 AM
  5. Links pointing to invalid locations
    By motivez in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 10-17-2006, 10:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •