Results 1 to 3 of 3

Thread: Link Page URLs incorrect

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Northwest CT
    Posts
    16

    Default Link Page URLs incorrect

    I have installed vBa Links Directory, and put the /links folder in the root of my public_html directory, as stated.

    My problem is that now all of the action and category links on the Directory page are prepended with the actual forum URL and not the root/links/ URL. This is true for all vBa Links Directory internal link URLs only.

    For example, for my first category, the link is showing as:

    http://www.nbssportfishing.com/vBfor...elinks.php?c=2

    ...it should be:

    http://www.nbssportfishing.com/links...elinks.php?c=2

    I followed the instructions carefully, and am befuddled.

    I also have vBa CMPS installed, if that is relevant.

    I have the Directory turned off for now, as this would simply look foolish to my members.

    I have searched around here to no avail. I do have vBSEO installed too.
    Last edited by Possum; 06-04-2008 at 08:09 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Link Page URLs incorrect

    Looks like you need to remove this line from your templates (most likely 'headinclude'):
    Code:
    <base href="http://www.nbssportfishing.com/vBforum/" />

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Northwest CT
    Posts
    16

    Default Re: Link Page URLs incorrect

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    Looks like you need to remove this line from your templates (most likely 'headinclude'):
    Code:
    <base href="http://www.nbssportfishing.com/vBforum/" />
    That was it. Appreciated. I was banging my head on this one.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Incorrect URLs
    By hockeypuck in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2008, 01:37 PM
  2. URLs are incorrect on the navbar
    By spondishy in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 09-23-2006, 10:05 PM
  3. Incorrect link
    By 1QuicksSI in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 07-31-2006, 05:04 AM
  4. Incorrect Image and Active Member Link URLs
    By zylstra in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 5
    Last Post: 10-11-2004, 05:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •