Results 1 to 2 of 2

Thread: reciprocal link

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    10

    Default reciprocal link

    i have set it up so a user must supply a reciprocal link. But when you try to submit a link and it asks where the reciprocal link is, and you type the same url as the submited site.. I keep getting this error message:

    The domain name in the reciprocal URL you have entered does not match the domain name for the web site URL you have entered. These two links must be from the same domain.


    Yet I do use the same url for both!

    Help please

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: reciprocal link

    Thank you for pointing this out. I've went ahead and applied the fix for this to the links/addlink.php file in the download package here, so if you will download the files again and replace the links/addlink.php file on your server with the updated version, that should take care of the issue.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Reciprocal Link Error
    By StuartDH in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 10-29-2007, 01:12 PM
  2. e-mail requesting reciprocal link
    By geoff777 in forum Pre-Sale Questions
    Replies: 3
    Last Post: 08-07-2007, 08:26 PM
  3. Reciprocal Links- Modifying Link To URL
    By theperch in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 04-15-2007, 01:32 PM
  4. Reciprocal links and reciprocal link manager
    By rik123 in forum Pre-Sale Questions
    Replies: 4
    Last Post: 10-31-2006, 03:00 PM
  5. Ask for reciprocal link
    By terrymason in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 14
    Last Post: 04-14-2006, 11:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •