Results 1 to 6 of 6

Thread: Images used w/ [attach] tag still shown inline

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    11

    Default Images used w/ [attach] tag still shown inline

    Is this a bug or configuration problem, that I am not able to see in news modul more than one attachment that puted in attach BBcode tag?

    Attachment 4546

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: news module show only one attachment rest as attach tag

    Do you have the 'Enable Attachments' setting with the news module set to pull all attachments?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    11

    Default Re: news module show only one attachment rest as attach tag

    Sure when I am enabling attachments in news it shows them all, but not only as inline pictures as well as tumbnails, that I don't want.
    I need them like here as inline an no tumbnails.

    Attachment 4550
    Last edited by voter; 07-11-2008 at 06:02 AM.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Images used w/ [attach] tag still shown inline

    Ahh, didn't realize that attachments were still shown inline like that. You should be able to correct that by looking for this line in the forum/includes/vba_cmps_include_top.php and vba_cmps_include_bottom.php files:
    PHP Code:
    $bbcode_parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletinfetch_tag_list()); 
    And adding this on a new line just below:
    PHP Code:
    $bbcode_parser->unsetattach true

  5. #5
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    11

    Default Re: Images used w/ [attach] tag still shown inline

    Thanks Brian it solves the problem form.
    For others a tipp it is 204th line in vba_cmps_include_top.php and 169 in vba_cmps_include_bottom.php.

    But, I guess it could be now a problem for those, who don't have included attachments as ATTACH tags in posts, as of box of thumbnails is no more visible.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Images used w/ [attach] tag still shown inline

    That only removes the attachments from being displayed below the post if they are not used in an [attach] tag.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Inline attachment images not working
    By Webnower in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 11-18-2007, 08:29 AM
  2. Inline images not showing in News module
    By noah977 in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 04-28-2006, 06:51 PM
  3. Disable images shown inside the polls
    By XtAzY in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 09-07-2005, 07:47 PM
  4. Attach Images
    By MonsterMaxx in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 3
    Last Post: 04-23-2005, 03:50 PM
  5. User Rank Manager ok, but images not shown properly in threads
    By wacnstac in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 24
    Last Post: 01-02-2005, 10:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •