Results 1 to 6 of 6

Thread: use the Rich Prefix instead of the Plain Prefix for News?

  1. #1

    Default use the Rich Prefix instead of the Plain Prefix for News?

    Basiclly:

    Currently the news module uses the plain prefix (vB 3.7.2). Is there any way i can change it to rich? As i want to display flags in front of the title, which is possible with rich prefixes, but not with plain where it will just show text.

    I hope my question is clear.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: use the Rich Prefix instead of the Plain Prefix for News?

    Thank you for pointing this out, as it should show the rich text preview instead of the plain text. If you will look in your forum/modules/news.php file for this line:
    PHP Code:
    $news['prefix'] = htmlspecialchars_uni($vbphrase['prefix_' $news['prefixid'] . '_title_plain']); 
    And replace with this:
    PHP Code:
    $news['prefix'] = $vbphrase['prefix_' $news['prefixid'] . '_title_rich']; 
    Then that should take care of the issue.

  3. #3

    Default Re: use the Rich Prefix instead of the Plain Prefix for News?

    Thanks alot, exactly what i needed, gonna change it in a sec.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    15

    Default

    I'm having a small issue with this functionality... When it tries to display the rich images, it tries to get them from www.domain.com/forums/images/prefixes instead of from sub.domain.com/images/prefixes which is where all my images are located (and works elsewhere on site).

    Any idea how to resolve that?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Make sure your images are pointing to the full URL (http://yoursite.com/images/whatever) instead of a relative path (images/whatever).

  6. #6
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    15

    Default

    Thank you VERY much, Brian. That's the issue and I'll just have to edit all the icons paths.

    Appreciate it!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Filter News Module by Thread Prefix
    By Shelby in forum Modifications (version 3.x & 2.x)
    Replies: 39
    Last Post: 02-02-2012, 11:09 AM
  2. Show News by Thread Prefix and/or Tags?
    By Typhon in forum Pre-Installation Questions
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2008, 12:42 AM
  3. Rich Text display of Thread Prefix in Recent Threads Module
    By trbothead in forum Bugs From 3.0.0
    Replies: 4
    Last Post: 02-14-2008, 02:21 PM
  4. Possibilities of filtering news by THREAD PREFIX
    By JohnBee in forum Module & Modification Discussion & Requests
    Replies: 0
    Last Post: 09-14-2007, 07:59 AM
  5. WWW. prefix
    By Stalis in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 6
    Last Post: 04-10-2005, 07:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •