Results 1 to 7 of 7

Thread: "New Posts -> Since Your Last Visit" goes to links root

  1. #1

    Default "New Posts -> Since Your Last Visit" goes to links root

    Under What's New -> New Posts -> Since Your Last Visit

    This doesn't go anywhere except the root of the link directory.

    I looked and looked to see if I could find where this was wrong and didn't find much.

    It's possible I have a setting set wrong, but I'm too new to know any better

    I did however try it on the demo that you have here and it does the same thing.

    I believe this might also require a new line in the .htaccess as well
    Code:
    RewriteRule ^whatsnew/posts/?$ browselinks.php?do=newposts [QSA,L]
    Any idea where this might be messed up and what I can do to fix it.
    Just another squirrel trying to get a nut.

    bodynspirit.net, payinitoff.com, & allthingsmoto.com

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Thank you for pointing this out. Looks like there was a typo in the variable used for that link in the links/links_global.php file. I've just applied the fix to the download package here, so if you will download the files again and repalce your links_global.php file with the updated one that should take care of the issue.

  3. #3

    Default

    I've re-uploaded everything to be sure, and it is still not working. It still re-directs to the root of the links dir.

    I'm not sure if you updated the demo or not, but it's not working either.

    I cleared cache, restarted httpd just to make sure it wasn't a cache problem too.
    Just another squirrel trying to get a nut.

    bodynspirit.net, payinitoff.com, & allthingsmoto.com

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Errrr... Did you see a links_global.php file in the main vBa Links folder?

    /links/
    /forum/
    links_global.php
    readme_vba_links.html

    I went back to double check the file and saw that I apparently uploaded it to the wrong folder after making the change (which has been corrected now).

  5. #5

    Default

    Just re-downloaded and that file is located in /links/links_global.php

    So you are saying it should not be there?

    I don't see any other files located in the same directory as the readme_vba_links.html
    Just another squirrel trying to get a nut.

    bodynspirit.net, payinitoff.com, & allthingsmoto.com

  6. #6

    Default

    ha ha, I just re-read what you said, and I get it now.

    It looks like it works now... maybe.

    The message you get now is: No Category specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
    Just another squirrel trying to get a nut.

    bodynspirit.net, payinitoff.com, & allthingsmoto.com

  7. #7

    Default

    Uhm, don't forget to modify the .htaccess (I suggested it, but didn't edit) or you will get the same error I got above.

    This works perfectly now.
    Just another squirrel trying to get a nut.

    bodynspirit.net, payinitoff.com, & allthingsmoto.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 10-18-2006, 04:31 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 07-12-2006, 08:28 PM
  3. Latest Topics - Combine "Show New Posts" with "Goto New Post"
    By Tom M in forum Add-On Modules & Modifications
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-2005, 11:10 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 12-04-2004, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •