Results 1 to 3 of 3

Thread: session missing

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    19

    Default session missing

    Many url's have the session parameter missing.

    ie,

    Code:
    if ($vba_options['links_navbarhomelink'])
    	{
    		$navbits["$vba_options[links_homeurl]/index.php"] = $vba_options['links_title'];
    	}
    should be

    Code:
    removed

    A non-cookied user visiting the forums, reads a couple threads, then the links, then goes back to the forums, etc will lose their session of what they've read already.
    Last edited by Brian; 09-12-2008 at 12:18 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Thanks for pointing that out. I've removed your code above though since the session variable you were using would put the session right after '.php' in the filename (with no '?') and result in a broken link for any URL's that contain the session. Here's the correct code:
    PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'links_index' AND $vba_options['links_navbarhomelink'])
    {
        
    $navbits[$vba_options['links_homeurl'] . '/index.php' $vbulletin->session->vars['sessionurl_q']] = $vba_options['links_title'];


  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    19

    Default

    There's a bunch more than just this one. I was merely pointing it out.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Login/session troubles
    By dinatius in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 01-21-2008, 11:30 AM
  2. RSS Feed GUID/Link has Session Info
    By Farcaster in forum Bugs From 1.0 RC1
    Replies: 3
    Last Post: 08-23-2007, 02:20 PM
  3. Okay, what am I missing?
    By ortegah in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 03-28-2006, 09:19 PM
  4. Nav link goes one way using session url.
    By Feradvan in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 07-02-2005, 11:00 AM
  5. Maybe I'm missing something (SSI)
    By romulus in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 12-23-2004, 06:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •