Results 1 to 2 of 2

Thread: Custom fields missing when moderating new links

  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Custom fields missing when moderating new links

    Problem: Custom fields are not shown when moderating new links.

    Fix: Download the files from the Members' Area here again, FTP into your server, and upload the links/moderation.php file from the package you just downloaded over your existing file.

    Manual Fix: Look in your links/moderation.php file for this line (near the top):
    PHP Code:
    $specialtemplates = array(); 
    Replace with:
    PHP Code:
    $specialtemplates = array('adv_links_cfield'); 

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    18

    Default

    Thanks this worked.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Custom fields missing in ad entry form - Firefox
    By techmonkey in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2008, 01:53 PM
  2. Missing custom fields
    By JamesCybert in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 6
    Last Post: 12-18-2007, 07:47 AM
  3. Replacing the Description Under my Links in BrowseLinks.php with Custom Fields
    By NashChristian in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 14
    Last Post: 11-19-2007, 10:06 AM
  4. Custom fields as links?
    By pg116 in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 09-12-2007, 11:17 AM
  5. Links Dir Custom Fields... can I...
    By theMusicMan in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 03-07-2005, 10:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •