Results 1 to 3 of 3

Thread: Since 3.0 modules aren't working anymore...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2

    Default Since 3.0 modules aren't working anymore...

    Hey guys.

    Since I upgraded to version 3.1 the modules aren't working anymore, for example my Google Ads. It's just showing up nothing, seems like I cant input HTML codes anymore.

    You know what I'm doing wrong?

  2. #2
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,460

    Default

    Why would you upgrade to v3.1 instead of the latest version (3.2.1)? Which version were you upgrading from, and which site is this you're having the issue on?
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2

    Default

    Well I got it working now, it's just different than the old version. Site I got it working on is www.aion-eternity.de/index2.php

    I had some trouble getting my ads in there, I couldn't just copy/paste the old code.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. BB modules- coding area doesnt show up anymore
    By mikeee in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 04-19-2009, 01:28 AM
  2. $languagechooserbits not working anymore?
    By PyroMarkus in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-2008, 01:46 PM
  3. BB Modules Not Working
    By JordanJ in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 05-03-2008, 01:28 PM
  4. Members viewing not working anymore
    By omegared in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-2007, 10:22 PM
  5. Collapsable Modules Not Working Anymore
    By jcerious in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 03-26-2006, 07:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •