Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with viewing site

  1. #1
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Copenhagen
    Posts
    741

    Default Problem with viewing site

    A few of my links in the directory will not go to the site when the user clicks "view site", or on the URL fx
    http://www.europanet.dk/links/ekspor...tyskland--950/

    the URL, however, is correct, which is
    http://globaledge.msu.edu/countryIns...p?countryID=53
    so the URL works fine.

    What might be the problem?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    It looks like the question mark in that URL is causing an issue on your server. I've made a small change to the links/showlink.php and forum/includes/vba_links_functions_cats.php files to replace question marks in a URL when they're displayed, so if you'll download the files again and update those two on your server, that should take care of the issue.
    Last edited by Brian; 05-26-2010 at 04:59 PM.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem viewing index page
    By esperone in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 5
    Last Post: 07-01-2008, 07:30 AM
  2. Problem Viewing Home page
    By sidoram in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 06-28-2008, 05:54 PM
  3. Problem when viewing last post
    By Ben P in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 03-26-2007, 02:52 PM
  4. Cannot Viewing Forums Problem
    By gd_mehmed emre in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 10-05-2006, 05:09 PM
  5. Minor problem when viewing Who's Online
    By Jester in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 01-06-2005, 12:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •