Results 1 to 5 of 5

Thread: Wrong variable for "Last Post" image

  1. #1
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,609

    Default Wrong variable for "Last Post" image

    The file "lastpost.png" was updated to handle RTL languages. Because of that the file name is now a variable instead of a consant.

    Old = lastpost.png
    New = lastpost-{vb:stylevar right}.png

    Templates Affected =
    adv_portal_archivebits_exp
    adv_portal_archivebits_lean
    adv_portal_recthreads_exp
    adv_portal_recthreads_lean
    Last edited by KW802; 01-15-2010 at 12:11 PM. Reason: sp

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    24

    Default

    hey is vba missing a '/images/buttons/lastpost.png' from the install?
    if so, i think this is the second time that has happened!


    eta: i see lastpost.png in a vb b5 install, but not in pl1. in pl1 the graphic was renamed to 'lastpost-right.png' (part of rtl compliance i imagine)
    i dont know about 4.01 because i downloaded the no-image install.

    eta2: fixed it by searching templates for 'lastpost.png', found 4 vba templates, replaced with 'lastpost-{vb:stylevar right}.png'
    Last edited by dieKetzer; 01-15-2010 at 09:30 AM.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,609

    Default

    Quote Originally Posted by dieKetzer View Post
    hey is vba missing a '/images/buttons/lastpost.png' from the install?
    if so, i think this is the second time that has happened!


    eta: i see lastpost.png in a vb b5 install, but not in pl1. in pl1 the graphic was renamed to 'lastpost-right.png' (part of rtl compliance i imagine)
    i dont know about 4.01 because i downloaded the no-image install.

    eta2: fixed it by searching templates for 'lastpost.png', found 4 vba templates, replaced with 'lastpost-{vb:stylevar right}.png'
    http://www.vbadvanced.com/forum/showthread.php?t=38720

  4. #4
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    24

    Default

    bah!

  5. #5
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,609

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Some links wrong urls on "Link" pages
    By Icehawk002 in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 06-25-2008, 08:51 PM
  2. "Go to last post" in recent threads is linked wrong
    By NR Fatal in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 01-30-2007, 04:10 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 07-12-2006, 08:28 PM
  4. Latest Topics - Combine "Show New Posts" with "Goto New Post"
    By Tom M in forum Add-On Modules & Modifications
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-2005, 11:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •