Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 31

Thread: beta 1 breaks 'whos online'

  1. #1
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lancashire
    Posts
    127

    Default beta 1 breaks 'whos online'

    Great thanks, however the front page loads without any styling, just text and links on a white background for me - www.burnleywood.com

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lancashire
    Posts
    127

    Default

    http://www.burnleywood.com/forum/online.php User Online is doing the same also, heh.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,609

    Default

    Quote Originally Posted by nealparry View Post
    Great thanks, however the front page loads without any styling, just text and links on a white background for me - www.burnleywood.com
    I'm having that problem with the Who's Online page; no answer yet.

    Since CMPS is beta, you may want to rename it back to "cmps_index.php" and have index.php redirect to your forums for now.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    24

    Default beta 1 breaks 'whos online'

    ive tested twice now by removing and reinstalling, and the result is the same.
    while vba is installed, /online.php renders what looks to be the beginnings of a vba nav module, and nothing else (white page etc)
    when vba is removed /online.php functions normally.
    Last edited by dieKetzer; 01-15-2010 at 08:02 AM.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,609

  6. #6
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    5

    Default

    Same here, Same problem here what to now

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by moiz615 View Post
    Same here, Same problem here what to now
    Same issue, although it is not a real problem really for me, its a problem in general

  8. #8
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Quote Originally Posted by dieKetzer View Post
    when vba is removed /online.php functions normally.
    Do you have your online.php file integrated with the CMPS? Or is this issue happening without the CMPS being integrated with online.php?
    Last edited by Brian; 01-16-2010 at 03:54 PM.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  9. #9
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,609

    Default

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    Do you have your online.php file integrated with the CMPS? Or is this issue happening without the CMPS being integrated with online.php?
    It happens all the time with no integration being done. From looking at the source code of the resulting page it is missing the who's online .css file but it is including the adv_portal.css file so it looks like CMPS is swapping the 'head' info with it's own template when it shouldn't be.

  10. #10
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    49

    Default

    I find that any file (forum.php, showthread etc.) I integrate into my new module page has no styling.
    Could the fact that I have everything in root be a cause?

    I have disabled ALL of my add-ons, had no effect.
    I have been through all templates, making sure they are all reverted/default, still no improvement.

    I will say that on a virgin install of vB/vBA everything does seem to work! I am very confused.

  11. #11
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    22

    Default

    The online.php is also broken for me.

  12. #12
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dirty South
    Posts
    9

    Default

    I had the problem with the Online Users module when I first installed the new vbadvanced and moved the module to inactive status. Yesterday I come back and moved it back into active on the vba page and it's been working fine since. I did nothing to edit any templates or files

  13. #13
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    22

    Default

    Didn't work for me.

  14. #14
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    24

    Default

    no integration.
    bone stock default config.
    Quote Originally Posted by Brian View Post
    Do you have your online.php file integrated with the CMPS? Or is this issue happening without the CMPS being integrated with online.php?

  15. #15

    Default

    I have vb 4.0.1 suite version but I disabled my VB CMPS , have same issue.

  16. #16
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    24

    Default

    Quote Originally Posted by nealparry View Post
    Great thanks, however the front page loads without any styling, just text and links on a white background for me - www.burnleywood.com
    Not sure if this should be a new thread or not but I'm having the same problem when running cmps_index.php in the root directory. (Although it looks like nealparry's has been fixed)

    My forums directory is in: /forums. If I move cmps_index.php to that directory it works normally. Move it back into the root and it has no styling and the main links in the header show are looking for the files in the root. (forum.php not /forums/forum.php)

    My forum path in cmps_index.php is: /home/***/domains/******.com/public_html/forums

    When I run forumpath.php, the forum path shows up as: /home/***/domains/******.com/public_html

    The Latest Forum Topics is only module I am running.
    Last edited by oly51; 01-17-2010 at 01:34 PM.

  17. #17
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Okanagan Centre, B.C. Canada
    Posts
    61

    Default

    Any word (fix?) yet on the breaking online problem. This is holding me back from running the beta as all our mods and admins will ***** like crazy if they cant see who's online.

  18. #18
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    29

    Default

    I am having this same issue. My online users page is not completely blank, but rather is a partial page with no CSS formatting.

    I didn't even notice it at first, but I did notice it on misc.php which is having the exact same issue. I had a support ticket open with vBulletin and traced it to vbAdvanced without question.

    See: http://www.thecomicboard.com/forum/online.php

    FWIW I am also running cmps_index.php (renamed index.php) in my site root and my forum in /forum.

    This is pretty major - any word on a fix or update?

  19. #19
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    233

    Default

    This is beta version 1.
    Why would anyone install this on a live site?
    Give Brian a little time to fix it.
    Last edited by 1996 328ti; 01-17-2010 at 08:55 PM.

  20. #20
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Ahhh, I see what happened here... online.php was one of the files I was testing integration with and I accidentally exported that plugin code with the rest. This issue can be solved by using the Integration link to integrate any pages you would like since that will rebuild the plugin. Or if you do not wish to use the Integration feature, you can edit your 'vBa CMPS - Integration Startup' plugin and replace the 'Plugin PHP Code' with the following:
    PHP Code:
    $somevar ''
    (vB won't let you save a blank plugin, so that's why some type of code has to be added there)
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Scrolling Whos online
    By DementedMindz in forum Add-On Modules (version 3.x & 2.x)
    Replies: 30
    Last Post: 12-05-2007, 10:00 PM
  2. Whos Online Module
    By Kensino in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 10-11-2007, 10:35 AM
  3. Whos Online
    By ChavMagnet in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2006, 04:17 PM
  4. Whos Online Locations - Home
    By paul41598 in forum Module & Modification Discussion & Requests
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-2005, 09:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •