Results 1 to 7 of 7

Thread: One or more of your vBadvanced CMPS plugins are missing

  1. #1

    Default One or more of your vBadvanced CMPS plugins are missing

    I am using the beta 1 and just upgraded to beta 2, I did everything like I supposed to, but the forum still showing beta 1

    inside the diagnotics it showed

    File version mismatch: found 4.0.0 Beta 2, expected 4.0.0 Beta 1

    on all of the files.

    Any help ?

  2. #2

    Default

    found the issue, I forgot to run the upgrade, but now I am getting

    "One or more of your vBadvanced CMPS plugins are missing. Please use the 'Reinstall the vBulletin plugins' option from the 'Maintenance' section of the admincp/vbacmps_install.php file to re-install the plugins."

    and I try to re-install the plugins...it still show the message.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Okanagan Centre, B.C. Canada
    Posts
    61

    Default

    Just saw that on mine also, how many plugins should there be? I have 15 showing in the plugin manager.

  4. #4

    Default

    Can you guys run a VB diagnostics?

    I am getteing an error and reported it to Vb

    What I get in the VBa diag is the followng but everything else is good
    One or more of your vBadvanced CMPS plugins are missing. Please use the 'Reinstall the vBulletin plugins' option from the 'Maintenance' section of the admincp/vbacmps_install.php file to re-install the plugins.
    In Vbulletin Maintinance > Diagnostics > Suspect File Versions

    I get
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/MyAdmincp/diagnostic.php on line 393

  5. #5
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Okanagan Centre, B.C. Canada
    Posts
    61

    Default

    Nope, dont get that, after running the install again and "reinstall the plugins" I get the same message saying plugins are missing.

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by kyle View Post
    Nope, dont get that, after running the install again and "reinstall the plugins" I get the same message saying plugins are missing.
    I suspect my warnign isssue is related to Links and Downloads Mod...

  7. #7
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    It looks like I forgot to remove the 2 plugins that are no longer used from the diagnostics list of plugins, so that's probably why it's showing that you have some missing. As long as things are working fine then it should be ok to ignore that message. I have also updated the admincp/vba_cmps_admin.php file in the download package here to remove those plugins from the list and correct the issue.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Can vBadvanced Dynamics replace my current plugins?
    By trbothead in forum Pre-Sale Questions
    Replies: 10
    Last Post: 04-22-2009, 11:47 AM
  2. plugins
    By goshalim in forum Site Feedback & Updates
    Replies: 1
    Last Post: 10-20-2007, 01:38 PM
  3. After vBadvanced CMPS 2.1.0 Upgrade All Previous Created Modules Missing
    By gyankow in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 01-26-2006, 04:30 PM
  4. importing vBa products ad vB plugins
    By cynix2 in forum Site Feedback & Updates
    Replies: 7
    Last Post: 10-03-2005, 12:08 PM
  5. vBadvanced CMPS download is missing files
    By bgiles23 in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 01-26-2005, 04:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •