Results 1 to 13 of 13

Thread: Approving links

  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    18

    Default Approving links

    I must be stupid here, I can't find the link to approve submitted links.

    Should be in the upper left corner of the app right?
    Submit a link | Link to us |Search

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by Piston View Post
    I must be stupid here, I can't find the link to approve submitted links.

    Should be in the upper left corner of the app right?
    Submit a link | Link to us |Search
    You want to click on Moderation!!

  3. #3
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    18

    Default

    Thats my point, there's no links that were setup in the templates.

    I have no links to click on moderation. I have to manually type in the moderation.php url to access that area. Shouldn't there be links in the "links" area for moderation?

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by Piston View Post
    Thats my point, there's no links that were setup in the templates.

    I have no links to click on moderation. I have to manually type in the moderation.php url to access that area. Shouldn't there be links in the "links" area for moderation?
    When you enable the Navbar link in the settings, they will all appear!

  5. #5
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    18

    Default

    They are enabled (middle)
    The link to access the "link" directory is there and working fine, I just don't have the moderator link anywhere (that I can find anyway)

    Is it supposed to be somewhere in the links area? or is it in admincp somewhere.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    28

    Default

    Had the same problem. For now edit the adv_links_navbar template

    find
    Code:
    <vb:if condition="$show['modoptions']">
    replace with
    Code:
    <vb:if condition="$show['modcplink']">

  7. #7
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    18

    Default

    Thanks now I can approve a link no one can click on... lol


    Thanks for the help glblues!

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by goblues View Post
    Had the same problem. For now edit the adv_links_navbar template

    find
    Code:
    <vb:if condition="$show['modoptions']">
    replace with
    Code:
    <vb:if condition="$show['modcplink']">
    Thank you for this information, just installed this beta for vb4 today and had the same issue and this fixed it.

    Dennis

  9. #9

    Default

    Thanks for posting that fix, I can now moderate/approve links

  10. #10

    Default

    Same here, that did the trick for me aswell. Thanx.

  11. #11
    Join Date
    May 2008
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    51

    Default

    Why this needs to be edited is beyond me
    Been looking for this solution for months

    Thank You

  12. #12
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    It shouldn't need to be edited, unless you are running another plugin/product that is interfering with the variables.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  13. #13

    Default

    Quote Originally Posted by goblues View Post
    Had the same problem. For now edit the adv_links_navbar template

    find
    Code:
    <vb:if condition="$show['modoptions']">
    replace with
    Code:
    <vb:if condition="$show['modcplink']">
    I just installed the latest version of vba links on a default vb 4.2.2 test installation and had to do this mod to fix this problem. Working now. Thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Latest or Hot Links Module (Updated for version 3 of Links Directory)
    By larina in forum Add-On Modules (version 3.x & 2.x)
    Replies: 66
    Last Post: 03-09-2012, 10:54 PM
  2. Search and Quick Links/Menu links not working on home
    By chaotic_geo in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 06-13-2008, 09:19 PM
  3. SQL Error When Approving New Entries
    By shimpaku in forum Bugs From 1.0.0
    Replies: 2
    Last Post: 12-18-2007, 04:16 PM
  4. Adding (approving) Links via cron.
    By neverstop in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 3
    Last Post: 11-24-2007, 10:57 AM
  5. Newest/Random Links Block (from links/index.php) as a CMPS Module?
    By neverstop in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 04:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •