Results 1 to 10 of 10

Thread: New vb4.0.2 breaks vba links css

  1. #1

    Default New vb4.0.2 breaks vba links css

    Hi,

    since I upgraded the forum to 4.0.2 the link dir cannot load the css. i guess it's because of the huge changes in vb css.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6

    Default

    I got a problem too ... click

    Attachment 5683

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6

    Default

    Me too...

  4. #4
    Join Date
    May 2007
    Location
    KUWAIT
    Posts
    58

    Default

    Quote Originally Posted by AmilolimA View Post
    I got a problem too ... click

    Attachment 5683
    http://www.coon-blog.de/links/index.php

    the same problem

    look
    http://www.links.se-te.com/

    i.s.s.w

  5. #5
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,694

    Default

    This was to be expected and why Jelsoft/Internet Brands/vBulletin gave written warning about the future changes to CSS and templates the day they released vB4. They said if you rely on 3rd party applications then delay the upgrade till these changes are implemented...............

    Brian may have quite a lot of re-writing to do on all the products which is why he has not been able to go to far with the new versions at vBa.

    There are going to be many skins and mods that do not work with v4.0.2. the pages at vBulletin.org will make interesting reading.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by CareyCrew View Post
    This was to be expected and why Jelsoft/Internet Brands/vBulletin gave written warning about the future changes to CSS and templates the day they released vB4. They said if you rely on 3rd party applications then delay the upgrade till these changes are implemented...............
    Yes, but why should I wait? The actual Links Directory (Beta) worked in vB 4 already (my testforum!)

    The title of this thread is " Troubleshooting & Problems". At which vBulletin 4 version do you suggest to post a problem for the first time?

    Quote Originally Posted by CareyCrew View Post

    Brian may have quite a lot of re-writing to do on all the products which is why he has not been able to go to far with the new versions at vBa.
    I agree, Brian has not the chance to follow every changes in vB 4 instantly, of course. And I am patient. But if he releases the next LD-Version, I will try it again immediately.

    @Brian, generally thank you for your good work!

    Sorry, bad english, I am a german.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    29

  8. #8
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,694

    Default

    Quote Originally Posted by AmilolimA View Post
    Yes, but why should I wait? The actual Links Directory (Beta) worked in vB 4 already (my testforum!)



    Sorry, bad english, I am a german.
    Because as was clearly stated by Jelsoft/Internet Brands the releases of v4.0.1 and v4.0.2 would cause products to fail............... which they have,and now we see everyone bleating that things don't work.

    Within 20 minutes of the release of v4.0.2 posts were being made on various sites demanding answers for the problems with mods and skins and "when will you fix this?"

    Muppets.

  9. #9

    Default

    same problem.

  10. #10
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    A galaxy far, far away...
    Posts
    6,609

    Default

    [ Moving to Beta 1 Bugs & Issues ]

    Confirmed fixed in vBa Links 4.0.0 Beta 2

    http://www.vbadvanced.com/forum/showthread.php?t=39457

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Page Breaks
    By Kaelon in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 09-08-2007, 03:56 PM
  2. Page Breaks
    By Lionel in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 08-09-2007, 04:23 PM
  3. Custom BB Code Breaks Links Editor
    By yotsume in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 14
    Last Post: 08-08-2007, 04:26 PM
  4. Problem with breaks
    By shadowdancer36 in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 08-10-2006, 05:53 PM
  5. How do I get rid of line breaks?
    By golfrewind in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 10-30-2005, 11:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •