Results 1 to 20 of 20

Thread: Error: Header Template is Customised - UserCP

  1. #1

    Default Error: Header Template is Customised - UserCP

    On the portal page of my forum once signed in I get the following error.

    Error: Header Template is Customised.

    This appears on all styles even the one that comes with Vbulletin that hasn't been modified.

    Is their a fix for this please. I think it is supposed to say last time online or something along those lines, this appears with FF I:E and safari. Haven't tried other browser.
    Last edited by synseal; 10-24-2011 at 05:09 PM.

  2. #2

    Default

    Hello, any support here?.........
    Seems very relaxed in here

    I wish all my members that are COMPLAINING were the same???.....
    Last edited by synseal; 10-24-2011 at 05:10 PM.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3

    Default

    Do you have 'Display Unread Posts and Reputation' installed?

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by ZoiD View Post
    Do you have 'Display Unread Posts and Reputation' installed?

    You are the man, I disabled that and it works fine now, thank you VERY much

  5. #5
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by synseal View Post
    You are the man, I disabled that and it works fine now, thank you VERY much
    np, I had the same problem

  6. #6
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17

    Default

    LOL I guess I have to decide which the members want more.

    Is there a way to disable this to be shown? I guess I can turn off that display block. Folks like to see when they have received Thanks and I need the unread post hack to do that. Hmm

  7. #7
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    10

  8. #8
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Still a bit strange that Paul's code would overwrite that phrase, though it could be something weird on vB4's end for all I know. You can try adding a new phrase with the following values and see if that fixes things:

    Phrase Type: vBadvanced CMPS
    Product: vBadvanced CMPS
    Varname: last_visited_x_at_y
    Text: You last visited: {1} at {2}
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  9. #9
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17

    Default

    Thanks Brian. Appreciate your timely assistance with this.

  10. #10
    Join Date
    May 2005
    Location
    PhillyaDelphia
    Posts
    41

    Default

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    Still a bit strange that Paul's code would overwrite that phrase, though it could be something weird on vB4's end for all I know. You can try adding a new phrase with the following values and see if that fixes things:

    Phrase Type: vBadvanced CMPS
    Product: vBadvanced CMPS
    Varname: last_visited_x_at_y
    Text: You last visited: {1} at {2}
    that's already in the phrase but i still have that error.By the way there's two phrases like that one is for vbulletin and the other one is for vbadvance should i delete one?
    Nextel phone modding and other software programs at your service visit at: Puerto Technology Central



  11. #11

    Default

    Any update on how to get around this? Surely I just need to delete something to stop it from showing up? I don't need a fix, just that line removing. Cheers.

  12. #12
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,694

  13. #13

    Default

    Cheers.

  14. #14
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17

    Default

    I tried the suggestion from PaulM but still get the error. Has anyone else successfully got this to resolve? Thanks.

  15. #15
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17

    Default

    Bump as I still get the error when running Paul's 'Display Unread Posts and Reputation'

  16. #16
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    What version of the CMPS are you running? If you're not running v4.0.1 then I would recommend upgrading. If you're already running v4.0.1, check your 'adv_portal_welcomeblock_lean' and 'adv_portal_welcomeblock_expanded' templates to make sure they haven't been customized.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  17. #17
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Raleigh, N.C.
    Posts
    236

    Default

    I had to delete last_visited_x_at_y from both templates to get it to stop. I'm running vBadvanced CMPS v4.0.1 Downloaded 02:00, Sat Nov 27th 2010 unbranded.

  18. #18

    Default

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    Still a bit strange that Paul's code would overwrite that phrase, though it could be something weird on vB4's end for all I know. You can try adding a new phrase with the following values and see if that fixes things:

    Phrase Type: vBadvanced CMPS
    Product: vBadvanced CMPS
    Varname: last_visited_x_at_y
    Text: You last visited: {1} at {2}
    I know this is a old issue and thread but I
    searched the board and this is the best thead about the issue


    Error: Header Template is Customised

    and the phrase is still there ..


    any fix for this
    latest vb and CMPS
    I also un-installed and re-installed
    same

    thanks
    Backup Backup Backup.. Thats all I can say

  19. #19
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Did you try adding the new phrase as suggested?
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  20. #20

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    Did you try adding the new phrase as suggested?
    yes .. thanks for your reply, it was a line of code in Paul M's mod
    was there commented just in case
    so I pulled it out and it fixed the error
    and the mod still works..
    Backup Backup Backup.. Thats all I can say

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error on usercp with current poll
    By silveraden in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-2008, 06:25 AM
  2. UserCP Error
    By chatura in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 04-08-2008, 01:23 PM
  3. Fatal Error on UserCP page
    By poprulz in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-2008, 03:27 PM
  4. usercp.php Error message on index page?
    By HUMMER in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 12-18-2005, 02:26 PM
  5. Placing $vboptions['bburl'] in my header template produces this error:
    By anarchystar in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 01-02-2005, 11:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •