Results 1 to 6 of 6

Thread: Moderation Link & Gap on Submit Link Page

Threaded View

  1. #1

    Default Moderation Link & Gap on Submit Link Page

    Feedback for RC1,

    Upgraded, checked image paths, reverted all templates:

    Other then default skins:

    The status and other icons display fine for the default skin, however for the other skins when hovering over the little red x, somehow "links" has been added to the image path for the URL, ergo; http://www.sitename.com/links/images/statusicon/subforum_old-48.png


    Navbar:

    In the adv_links_navbar template I had to replace this;

    <vb:if condition="$show['modoptions']">

    With this code to get the moderation link back again.

    <vb:if condition="$show['modcplink']">


    Submit a Link:

    The body or background for this template does not extend all the way down below the bottom quick links bar as it should, there is a gap. See attachment.


    Anyways, back to testing..
    Attached Images Attached Images

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Submit link brings you to wrong page
    By 1QuicksSI in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 04-14-2009, 12:08 PM
  2. Submit link as another member
    By BWJ in forum Feedback & Suggestions
    Replies: 2
    Last Post: 02-23-2009, 06:04 AM
  3. On the Quick Moderation link on my home page it says there is a post
    By Ann Marie in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 11-17-2008, 05:20 PM
  4. submit link
    By poolbizz in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 9
    Last Post: 03-14-2008, 10:44 PM
  5. I try to submit a link and...
    By Salva87 in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 05-28-2007, 04:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •