Results 1 to 9 of 9

Thread: Something is wrong attachments

  1. #1

    Default Something is wrong attachments

    I have opened a ticket with VBseo

    I thought the original issue was with Lighbox and VBSEO

    this issue is different and has to do with the pathing ofthe attachments

    I have done changes and updates to correct this to no avail

    Issue is

    With VBd Lighbox enabled the attachments loads lightbox but pulls the picture for some odd reason from the VB Attachments folder.

    For instance below is the Path of the image before clicking on it. If you cut and past that link it shows the correct image.
    Code:
    http://www.norcalsportriders.com/forums/events/attachment.php?do=fullview&attachmentid=11
    But if you clic on the image with Lightbox the URL is shown and the wrong photo
    Code:
    http://www.norcalsportriders.com/forums/attachments/f18/11d1270077435-wed-bike-night-4_4_002_medium_160-jpg
    Notice that the /Forums/EVENTS is missing from the 2nd Image

    VBseo is done with the look and has determined it is a Pathing issue

  2. #2
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,467

    Default

    This issue with vBSEO has come up a few times before, and it's basically due to their software replacing paths it shouldn't be (turn vBSEO off, remove their .htaccess file and you'll see things work fine). I was able to create a plugin for someone else to work around this, but I don't remember the exact code I used or have a copy vBSEO to test things with. If you'd like to submit a support ticket though I'll be glad to see what I can do.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  3. #3

    Default

    Correct, but this time it was a tad different.

    It was configuration.

    What I had to do to make it work within VBd was as follows

    Code:
    Attachment File Path = /home/Mysite.com/public_html/forums/MYattachments
    Code:
    Attachment URL = (BLANK)
    Following the instructions under Attachment URL
    The full URL to the folder in which you wish to store attachments.
    Note: If you store your attachments below the document root for security purposes, you may leave this blank and it will use the attachment.php file instead to display your attachments.
    This made it work along with adding in the htaccess
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|MyDynamics)/
    as well as adding
    /forums/MYDynamics/attachment.php
    attachment.php
    In the VBseo Exclude Pages option

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    This issue with vBSEO has come up a few times before, and it's basically due to their software replacing paths it shouldn't be (turn vBSEO off, remove their .htaccess file and you'll see things work fine). I was able to create a plugin for someone else to work around this, but I don't remember the exact code I used or have a copy vBSEO to test things with. If you'd like to submit a support ticket though I'll be glad to see what I can do.

  4. #4

    Default

    Brian
    I thought I had this right. Even though I turn off VBSEO, the pathing image is still off.

    It is picking up the images off the /forums/ not the /forums/attachments that I hard coded

    THis time it is then Cat Listing mod in the main page

  5. #5
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,467

    Default

    Did you turn off attachments in the category listing module since you posted this? I tried to take a look, but I'm not seeing any attachments in that module.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    Did you turn off attachments in the category listing module since you posted this? I tried to take a look, but I'm not seeing any attachments in that module.
    Brian No

    Sorry, I think I have a new admin whom is making changes, need to stop that, even though he owns the forum
    Last edited by JWL; 04-05-2010 at 10:13 AM.

  7. #7

    Default

    Hey Brian

    This Image thing is a disaster

    The Dynamics is Posting the (INCORRECT) image on the main page if I set or allow in the entry elements the attachment tag.

    If I allow this then an image appears in the main page with the proper path, and ID but is a different image

  8. #8
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,467

    Default

    Would you mind submitting a support ticket? I know I've resolved this for someone before with a fairly simple plugin.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    Would you mind submitting a support ticket? I know I've resolved this for someone before with a fairly simple plugin.
    Sure, The issue is working now, but if I run any maintenance in vBd it blows

    Info sent

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wrong colors.. pointing to the wrong folder.
    By GreenDog in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 10-06-2008, 11:03 AM
  2. Attachments
    By Ricsca in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2007, 11:34 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 08-19-2007, 01:31 PM
  4. How Many Attachments?
    By cruiser in forum Pre-Sale Questions
    Replies: 1
    Last Post: 08-09-2007, 10:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •