Results 1 to 6 of 6

Thread: Problems When Previewing Entry

  1. #1
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    24

    Default Problems When Previewing Entry

    At http://forum.enerla.net/dynamics/index.php the link to forum is broken.

    Using vBulletin Suite (patched to most recent patch), vBSEO (patched to most recent version)
    Last edited by TheElf; 05-03-2010 at 02:08 PM.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    24

    Default

    Also have some problem with WYSIWYG editor on same site

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Can you try disabling vBSEO and see if you have the same problem with your Forum link? Also, if your navbar template has been customized, try reverting it.

    What exactly is the problem you're having with the WYSIWYG?
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    24

    Default

    In Internet Explorer 8, when I try to "preview" I will see some HTML code back as text for the post (readable in editor) formating, etc. vanish.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Ahh, it looks like there is an issue with the way the preview is being processed. We should be releasing v2.0 RC1 today or tomorrow and the fix for this will be included.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    24

    Default

    Ok. Btw: do you have access to vBSEO, or do you need admincp access to a forum where both vBadvanced Dynamics and vBSEO is installed?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Something strange with an entry
    By ge66 in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 10-08-2008, 11:45 AM
  2. Cannot Create New Entry
    By juinjuin in forum Bugs From 1.0.0
    Replies: 3
    Last Post: 03-13-2008, 12:40 PM
  3. Permission to view entry listing, but not entry details
    By juinjuin in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 6
    Last Post: 03-13-2008, 10:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •